nya utmaningar :D

Yaay har hittat noter till den här fina låten!! Lyssna!!

Sjuuuk

Näsan rinner samtidigt somd en är helt igentäppt... halsen gör oont... huvudet och nacken värker.. är helt kraftlös... hmm.. kort sagt, jag mår inge bra haha. Har åkt på en riktig förkylning över helgen. Usch. Ingen skola för mig idag. har i stället sovit, tittat på filmen "Awake". Shiit jag började typ gråta hela tiden i den filmen! Den var bra, så se den! Hayden Christensen är med i den (a) 
 
Men men, jag ska försöka skriva eller göra något nu.
Kramar ♥

HAHAHAH

HAHAHAHAHH!!!! Sitter och asgarvar åt den här med Jon här uppe i Leksand hahahah. Så jäkla bra!!! TITTAA!!!!



Hahah "Du är så musikalisk Björne!!! "
KLOCKREN! 

resten av dan

Idag, eller rättare sagt den här eftermiddan/kvällen har varit väldigt slapp för mig! Jag har helt enkelt struntat i skolan totalt utom en svenskagrej.. Och genast är jag på superbra humör! Blä för skolan... Men jag har bara tagit det lugnt, spelat piano, skrivit, träffat Emelie en liten stund för en promenad och köpte godis tihi. Det var i gott, har typ inte ätit det på jättelänge! Yummi.
  Nu ikväll har jag varit på teater, som varje torsdag. Alltså så fort jag kommer dit så blir jag så glad! Det är så härliga människor där, skrattar typ oavbrutet! Och så får jag ju stå på scenen och spela som är det bland det bästa som finns. Idag fick jag typ spela chefen över ett psyksjukhus, så det var kul haha.

Men nu ska jag sova, så jag orkar med skolan en sista dag innan helgen. Sen i helgen sticker jag och familjen till leksand, så det ska bli mysigt och kul! Får se om jag hinner skriva något innan jag åker.

Puss puss och godnatt! ♥

Ben o Jerry's

Yummi, äntligen hemma, så skönt att sluta tidigt pp torsdagar!
Nu är goegrafiprovet överstökat, så kan sätta ett stort check för det, så det är galet skönt! Gick dessutom rätt bra, så det gör ju det hela bättre :D Jag HOPPAS i alla fall att det gick bra!

Nu blir det en lugn och skön eftermiddag, mitt mellanmål består av Ben och Jerry's, YAY!! Känner för att vara riktigt onyttig idag.. tihi! Sen ska jag spela massa piano, för har hittat en ny kompositör som jag gillar, och har fått fram massa låtar av honom på noter! Så det är kul!



Mums... Vilken Ben o Jerry's är eran favorit?


Håller på att lära mig den här nu. Visst blir man glad av den? 

                                                                     Puss o kram ♥

GE MIG MAT!!

haha lite random rubrik kanske xD Men det är totalt sant - jag är vrålhungrig nu!! Vill bara käka massa nu, i stället för att behöva plugga som jag gjort hela eftermiddan... Somnar snart. Geografiprov i morron.. Och jag känner att jag verkligen VILL lyckas på det här provet, så det är bara att plugga på för mig.

Är helt och hållet kär i den här låten! Kan inte få nog av den. Hade hört den förut, och sen la Emelie ut den på sin blogg, och nu är det typ den enda låten jag lyssnat på haha. Sen så dreglar man ju över bilderna också.. tihi..
Men allvarligt talat.. jag får rysningar!!
Om det inte vore för att jag redan hade ett program på konståkningen, så skulle jag vilja ha ett program med den här musiken! Hmm... kan jag inte få både ett lång och ett kortprogram? (a)
 Lyssna lyssna lyssna!!

                                     
  


Upp med hakan!

Det är nästan lite läskigt, vart jag än går, så är det kompisar som inte mår bra just nu!
Jag får hela dagarna höra: "Pauline, jag är seriöst deprimerad", eller: "Allting är åt helvete." "Ingen förstår mig!"
Okej, alla är vi deppiga ibland, så är det! Det är mörka tider nu, och allting känns mycket värre än det'förmodligen inte är!
Men även om det är svårt, så vill jag bara tala om för er att ni alltid är älskade, hur det än känns!
Det kan kännas som att ingen tycker om en emellanåt, och ingenting känns bra, men det är bara falska vibbar.
Men vi är människor, och det är mänskligt att känna så.

Jag vet att jag har haft den här låten på bloggen förut, men jag ber er, lyssna på den!



                                  Hoppas att alla lyssnade på den här låten nu, och att ni verkligen tog åt er av texten!
                                                Allting känns upp och ned ibland, med då får man tänka att det bara kan
                                                                          bli bättre!
                                                                         Puss på er nu <3

Almost lover



When you left you kissed my lips,
you told me you would never, ever forget.
These images.
I never want to see you unhappy
I thought you want the same for me.

Goodbye my almost lover,
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance,
my back is turned on you.
Should've known you'd bring me heartache
Almost lover allways do


NEW MOON!!

Toppendag det har varit idag, hittills!!! Först åkte jag och Emelie in till stan, köpte två tröjor och lite smycken, så det var superkul!
Och sen... dumdumdummm..... SÅG JAG, PAOLA OCH HELENA NEW MOON!!! Gaah, jag är helt käär!!
Men ärligt talat så gillade jag Twilight mer, för där var det mer "naturligt" alting, jag tyckte det var ganska överdrivet här, och ibland lite för långa scener när det inte hände någonting. Gillar inte Kristen Stevart heller så mycket, hon spelar inge bra..  Men ändå, den var grym! Känner att jag är tvungen att se den snart igen! Någon som kan ställa upp att se den med mig då? (a) haha

Nu ska jag iväg till nya huset och ha spa med Emelie! Så synd att Felicia blev sjukt lägligt till ikväll! Hon skulle ju också ha varit med och haft mys med oss, men bättre att hon tar det lugnt och är hemme antar jag!
Krya på dig Felicia!!

Ha en härlig lördagkväll alla!




Har hittat massa låtar från filmen nu på youtube, gissa vem som kommer lyssna ihjäl sig? :P


Puss och kram <3


Klassfest??

Kan någon från min klass nu tala om ifall det blir klassfest ikväll eller inte? Jag är taggad att gå, men det vore ju kul om det kom lite folk liksom haha :)


100

Ojoj, 100:e inlägget sen jag startade den här bloggen! Haha, kanske inte så roligt, men ändå! Det bode betyda att... hmm... den här bloggen typ e drygt 100 dagar gammal? Hehe.

Hmm, känner inte för att skriva om min dag idag haha. Känns bara som att alla är deppiga omkring mig just nu,
så måste hitta på något positivt att prata om i stället.. hmm.
JAG kan ialla fall glädja mig åt att min helg kommer bli perfekt! Ska få träffa Vivvi och förhoppningsvis Magdalena på fredag, sen på lördag blir det shopping med Emelie, sen kanske fika, men i alla fall NEW MOON men Helena och Paola! Sen på kvällen spakväll med Emelie och Felicia!
Det kommer vara lite full rulle, men super ändå!! YAY, nånting positivt!! :D

Men.... kan inte alla skriva någon positiv kommentar till det här inlägget? Så kan vi peppa varandra liksom?
Haha, jag och mina idéer xD


Härlig låt!!!

Puss o kram på er♥


Myskväll

Heej, idag har varit en typisk tisdag, vaknade, cyklade till skolan, var i skolan, kom hem, lagade  middag...
MEN!! Världens ovanligaste sak hände, och det var att Pauline fick tid att träffa en kompis MITT I VECKAN!! Wow haha :P Täffade Emelie och vi satt och pratade i ett par timmar typ :) jättemysigt och skönt att bara få sitta och prata med henne, det blir som ett litet break i veckan liksom:)
Nu vill jag bara att det ska bli helg, känner att helgen är helt uppbokad med grejer, så det ska bli kul! :)

Jaja, som alla mina inlägg brukar sluta, så ska jag sova nu.
Hoppas alla haft en bra dag, och sov så gott!

Puss och kram!


YAY!!

Jipppiie!! Nu är biljetterna till New Moon på lördag köpta! Jag, Helena och Paola blir det, ska bli så himla mysigt!
LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!



Hihi, puss på er och godnatt <3


Helg!

Har knappt skrivit någonting i helgen märkte jag.. hmm.
I fredags kväll var jag och Emelie i alla fall på stadsteatern och så genrepet för Bröderna Lejonhjärta. Den var... hmm... tjaa Emelie, vad säger du? xD En annorlunda tolkning av filmen? Men den var bra ändå, jag gillade alla effekter, och den hade humor!  Så vi får ta och gå på teater snart igen tycker jag, Emelie!
Hahaha, måste bjuda på mig själv lite: När vi var i trappan till lidingöbanan så berättade jag för Emelie om hur det bara spritter i mig när jag ser en sån där stor scen, och att jag bara vill rusa upp på scenen, men gjorde det med lite väl entusiasm, så råkade smälla till en kille (tur att det var hans keps som fick ta smällen!) som gick förbi mig, just i den sekunden. PINSAMT!! Så kutade illröd ut från perrongen. Haha, så typiskt mig alltså!

I alla fall, idag har jag träffat Paola<3 i stan. Superkul,d et var ju evigheters evigheter sedan vi träffades! Så vi tog en fika på Wayne's, en STOR Chailatte (känns som att jag lever på det nu för tiden, klarar inte en dag på stan utan en chailatte, är beroende xD) Så vi satt och pratade länge, och sedan gick vi runti stan. Provade varsin korsett uppe på Åhléns bara för att vi älskar omklädningsrummen där haha. Roligt.
Men jag kökpte ändå typ ingenting, var på sånt där snålhumör och då går det inte så bra att shoppa haha. Jag som behöver nya kläder!! Men en mascara från l'Oréal fick det bli, och en ansiktsmask.

Nu ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Ansiktsmask, tyst i huset, film.. Myspys för mig själv helt enkelt!

Men nu ska jag sova, hoppas alla haft en bra helg hittills!!

Puss och kram♥


Laalalalalaaaa

Laalalalalaaaaa vad Emelie gör mig glaaad!! haha.
Skulle ju träffa henne ikväll, och tanken var väl att det bara skulle bli en hemmakväll, men istället så fick hon tag på två biljetter till genrepet av Brödena Lejonhjärta på stadsteater, så dit bär det av idag!! :D
Gud vad glad jag är!! Älskar teater, och nu älskar jag hennes skola också som kan fixa biljetter sådär till sina elever xD

Men men, först blir det lite tacos hemma :)

Puss och kram!


12/11-09

Ett litet inlägg innan jag somnar bara..
Har varit på teater nu på kvällen, och det var sjukt roligt as allways :) Det är så himla bra, har dagen varit mindre bra så är det alltid kul på teatern. Det är ju min stora passion, och alla i gruppen är så härliga människor, man skrattar alltid galet mycket, och händer lätt att det spårar när vi improviserar tihi(a)

Jaja, nog om det. Ska sussa nu, vi hörs i morron, då är det FREDAG!!

Puss och kram♥


Rösta!!

Nu har jag varit på träning och det gick faktiskt ganska bra, till viss del! Min musik är färdigklippt nu, så kunde pka hela programmet med  musik idag. Heregud, jag ahr aldrig åkt ett så långt progran förut, shiit vad jobbigt det var!! Haha, det blir nog några joggingturer i skogen, för här krävs kondition!

Försöker få tag i Emelie, som inte svarar på sin dumma mobil!! Men förmodligen så sover hon väl. Då kan jag passa på att säga till er att rösta på henne till Lidingös Lucia!! Är så glad för hennes skulle att hon är en av kandidaterna! Gå in nu på www.lt.nu och rösta på Emelie som är kandidat nummer 7! Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna om det blir hon som blir årets Lucia! :D


I love you, until the end of time <3

Nu ska jag sova!
PUSS♥


11/11-09

Hej alla!
Hmm, känns som att det var längesen jag skrev här, men det har helt enkelt inte funnits tid! Har grymt mycket i skolan nu, har mått riktigt dåligt de senaste dagarna av all stress. har till och med kommit på mig själv med att glömma bort att andas :S Det är nästan lite läskigt!

I alla fall, hade Samhällsprov idag på Sveriges statsskick och det gick rent ut sagt åt helvete. Kommer få IG, är ganska säker på det :P Hahaha, det låter ju bra - hon som läser sam och har IG i samhällskunskap :P Men men, förhoppningsvis lyckades jag väl med en fråga.... -.-'

Det är så hemskt att skolan tar upp så mycket tid.. Jag är rädd att jag måste välja bort någonting fint jag har, eftersom det inte finns någonting tid.. Det känns ju fel när det blir så, men jag vet inte vad jag ska göra, men jag stressar sönder.. Så vad gör man? Save yourself, eller??

Aja, ska plugg lite nu
PUSS♥


Dålig uppdatering

Hej alla!

Dålig uppdatering nu, I know. Har bara inte haft tid nu i helgen.
Igår jobbade jag på Mat och vinmässan i Älvsjö, det var jättekul! Sen idag har det varit visningar av huset,
så har hjälpt till en del.. Och firat Fars dag :)
Ska iväg till träningen nu, trots att jag typ halvsover, är så sjukt trött!

Skriver kanske mer sen.
PUSS♥


Biptest?

HAhahah lite ironiskt, fick just höra att det typ bara var fem personer idag på gympan som sprang bibtestet, och att alla andra satt och tittade på. Och vi är två klasser som har gympa tillsammans på fredagar!! xD
Okej, jag är inte så mycket bättre själv, men ändå!! :P


Hemma

Idag gick jag till skolan på morgonen, gjorde franskaprovet. Egentligen var det tänkt att jag skulle stanna resten
av dagen, men jag  mådde så illa att jag gick hem i stället. Dumma vaccin!!
Men men, jag verkar i alla fall inte vara ensam om att må dåligt av det haha.

Än så länge har jag typ läst lite, tittat på film och bara tagit det lugnt. Hoppas jag är frisk i morron,
 när jag ska jobba på Mat och vinmässan!

Aja, hoppas ni haft en bra dag hittills!

PUSS♥


2012

På fredag (13/11) har bion 2012 premiär!
Vill se!! Jag tycker den verkar bra, vem vet,
det kanske kommer hända i verkligheten?



Goodnatt

Idag har inte hänt så mycket. Har ju varit hemma, så har inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt framför film och typ läst och så. Men det är rätt skönt att bara ta det lugnt nån gång ibland, kan behövas!
Men nu ska jag hopppa i säng, så får vi se hur jag känner mig i morron!

Puss och godnatt♥


Sjuuk

Urk, idag vaknade jag med världens huvudvärk, den liksom sträckte sig från nacken, till öronen och fram till ögonbrynen typ.. Mådde också illa och hade feber. Men jag tror att det är när effekt av svininfluensa-vaccinet som vi tog igår i skolan.. Men men, det blir väl bra i morron igen! Undrar hur många i skolan som mår som jag idag haha.

Det snöar massa ute nu, stora snöflingor, men det verkar inte ligga kvar på marken.
Nu ska jag titta på Djävulen bär Prada, som gick på tv häromdan.

Ha en bra dag!




Kan inte sluta lyssna på den här låten!! Så galet bra den är, tar mig tillbaka till Gröna Lund den där dagen i September... :)

PUSS♥


3/11-09

Det här har varit en lång dag.. Var på hyfsat bra humör, men det svängde om totalt när jag kom hem, och det var fler saker jag ville göra än det fanns tid för.. det är alltid så!!
efter att ha pluggat så ååkte vi i alla fall och badade och bastade i nya huset, och sen åt vi Sushi, så det var
mysigt!

Är så trött nu att jag inte orkar skriva, men hoppas alla haft en bra dag i alla fall!

PUSS♥


Bara lyssna

Bara lyssna på den här låten. Älskar texten, den har hjälpt mig igenom mycket.
Hihi, Sophie, väcker det minnen?



                        
  
                                                                       PUSS♥

Smile

Nu är det grått ute, det blåser, det är mycket i skolan och ja... faktiskt så känns livet ganska trist!
Själv märker jag det på mig själv att jag inte alls är mitt vanliga glada jag, utan känner mig ärligt talat ganska deppig, och allting kan ibland bara kännas FEL FEL FEL! Tankarna går runt, runt, runt i huvudet.

Men jag tänkte på en sak. Det är säkert många som känner som jag just nu, men därför tror jag att det är viktigt att vi stöttar varandra!
Det behöver bara vara någonting litet, sådana där småsaker som kan lysa upp ens dag!

Ett leende,
när någon tittar på dig. I stället för att vika undan blicken, le mot personen i stället. Det kan göra så att man känner sig så mycket bättre.

En kram på morgonen,
är en annan grej. Inte heller så påfrestande. Om man får en kram på morgonen, i bästa fall av många, är en väldigt bra start på dagen. Att krama den där personen som du aldrig kramar annars också, det kan betyda så mycket!
Att någon frågar hur man mår,

Det är inte heller så svårt, och inte det minsta konstigt. Men det är också en sak som kan göra gott för någon som inte är på sitt bästa humör. Att någon faktiskt bryr sig om och frågar hur just du mår. Det värmer!

Det här är ju bara några små tips, men jag tror det är någonting vi alla behöver!
Hoppas att alla faktiskt tog åt sig av den här texten, och tänker på det!

                          

                                                                        PUSS♥

Hemma igen!

Nu är jag hemma från landet! Var egentligen meningen att jag skulle kommit hem igår, men det blev idag i stället.  Så idag har jag inte hunnit så mycket mer än att sitta i bilen, träffa emelie en stund och sen varit på träning och skaffat mig lite nya blåmärken. Det var helt galet vad jag ramlade idag på träningen.. Så känner att jag är lite blå här och var haha.

Men men, det var kul att va i Leksand i alla fall! I torsdas träffade jag Jon och fikade och körde runt i hans bil tills vi stannade och snackade med Victor. Kul att träffa dem igen! Sen i fredas gick jag en promenad med Anders och sen stack jag till Amanda för att förbereda oss för kvällen.
Amanda hade fixad svincoola vampyrtänder som hon gjutit efter sina egna tänder, och röda linser. Det var hur ballt som helst! Först fick jag lite panik när det vita pudret vi köpt på Butricks inte funkade, men med lite blof och svart ögonskugga ordnade det sig nog tillslut!
Resten av helgen gjorde jag inte så mycket, var hemma och fixade på gården, spelade fotboll med brorsan (det vill säga att han, som är tio år, dribblade bort mig.. hrrm...).




Aja, skola i morron, ska sova.
Nu blir det nog bättre uppdatering än det varit i helgen haha.

PUSS♥


RSS 2.0