Galet stressad

Gaah, försöker varva ner. Min puls är typ på max och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skolan pressar skiten ur en, jag blir så sjukt stressad!!
Matteprov, franskaläxa, engelska, samhällsarbete, naturkunskap... kanske inte låter sååå mycket, men det är det. Samtidigt är jag stressad för jag måste få ett program nu innan tävlingarna i konståkningen börjar. Så måste jobba på att klara massa hopp nu, för det behövs om jag ska komma bra i nya tävlingsklassen... GAAH!
  Och så vill jag hinna massa annat också. Allt gör mig galen. Men men, på nåt sätt ska jag väl klara det.

Nåt tips hur man kan bli lugn???


Till dig

Okej, här kommer ett inlägg som riktar sig till en viss tjej, jag nämner inga namn, men du förstår säkert vem du är:

Jag tycker bara det är löjligt det som en gjorde och skrev om dig. Asså, visst, alla ska få säga vad de vill och tycka vad de vill, så det kan jag ju itne säga så mycket om, men ändå. Jag tycker bara det var löjligt skrivet och gjort!
Du har all rätt i världen att tycka och skriva vad du vill, och visst, du får säkert vara beredd på att folk tycker olika, men så ser livet ut, från första dagen till den sista. Så kommer det alltid vara.
  Däremot så finns det ett ordspråk, som om du som skrev det där om min kompis, tycker jag att du ska tänka på det:
  "Du behöver inte släcka mitt ljus, för att ditt ska lysa klarare."
Jag tycker det ordspråket är himla bra, för det är så sant. Och det är precis det som personen som skrev det där inte tänkte på. Förmodligen skrev den personen det bara för att den är rädd att du ska "vinna", men gör det i stället på ett sätt så den förlorar själv. 
  Jag vet att jag kan lita på dig 110 %, och att allt du säger är sant, det kan ingen säga emot.  

  Kommer alltid finnas här för dig tjejen, vad som än händer, kommer inte lämna din sida.
  Så om du nu vet vem du är, ta inte åt dig någonting, stå för dig själv och för dina åsikter.
  You're the winner <3



Sleepy

Äntligen är jag typ klar med allt... eller inte alls.. men ändå, vi säger det så att jag kan sova nu och få träffa en viss person i morron efter skolan som jag lovat. Varför finns det aldrig tid till allt man vill göra? Man måste hela tiden plugga.. plugga.. och... plugga när man kommer hem från skolan. It drives me crazy!!
  Hmm... det verkar börja läcka ut nu, i alla fall i klassen vad det verkar som. Fick idag höra att typ alla visste om det redan. Jag hatar rykten! Vad är det för mening med att sprida nånting som ska vara hemligt? Näee, fy för ryktet, I hate it. Men men, så länge kommer jag ju inte kunna hålla undan det. Jag är ju en sån där ärlig person som inte ljuger, så vad ska man säga? 
  Egentligen så står jag ju för mitt val och så, men... jag är bara rädd för att det ska bli konstigt mellan mig och en kompis bara för det. Men vad ska jag välja? Jag kommer ju ha förståelse om det kommer kännas konstigt för min kompis, men jag kan ju inte hjälpa mina känslor, eller hur?
  Aja, hoppas att min kompis inte blir arg för det i alla fall, för det är det sista jag vill. Att bråka med en nära vän. Usch.

Men men, nu vill jag till min sköna säng och bara soova!!

PUSS

datorkunskap

hahah nu är jag liiite busig, och är inne och bloggar på Datorkunskapen (a) Men faktiskt så har vi tio minuters rast så är inte så busig ändå xD Men men.. haha det är så sköna stolar här, love 'em, ska fan skaffa en sån hem..
Hittils har dagen varit ganska bra, först gjorde vi någon äcklig labb om försurning i sjöar och det bokstavligt STANK! Så där vaknade man till.. En annan trodde ju att det var söndag när man vaknade, så ni kan ju tänka er hur jag jag blev när väckarklockan ringde och det spöregnade utanför... -.-' Sen hade vi ingen Svenska men vi satt och pluggade ändå, så kan man göra annat efter skolan i stället... hihihi (a)
Men men, nu blir det en timmes datorkunskap till och sen film på engelskan, riktigt skönt!! :D

Puss på er människor, skriver mer sen! <3

Still me inside



Hahahahah, believe me, det där var jag en gång i tiden xD Det där var kanske det extremaste jag såg ut, men fortfarande.. xD
Jag säger det, jag var inte grann, men jag gjorde som jag ville, gick min egen väg och tog ingen skit. Visst, vissa stunder av den dr perioden önskar man ju att man kunde glömma, men ändå. Jag stod för mig själv och för den jag var.
Var bara tvungen att skriva det hihi ^^

Stå på er! :) <3

Lite annorlunda

Sitter och tänker lite, så det här blir ett lite annorlunda inlägg mot de flesta andra som jag alltid lägger upp. Tänkte skriva lite och självförtroende och självkänsla. För på nåt sätt känns det som att det är ett viktigt ämne att ta upp i den värld vi lever i. Jag vet att det finns så många där ute som liksom sitter nere på bottnen när det gäller självförtroende, och som tror att hoppet är ute och att det inte finns någon chans att ta sig upp till ytan.

  Ibland när jag sitter och pratar med kompisar, kan de ibland lägga huvudet på sned, titta på mig och säga: "Pauline, du fullkomligt strålar ju! Hur gör du? Var får du all självkänsla ifrån?"
  Jag tycker det är rätt lustigt. Jag? Strålar?! Men när jag tänker efter så tror jag faktiskt att det är sant det dom säger, även om jag aldrig trodde att det skulle hända en gång i tiden.
  Jag har inte alls alltid haft något bra självförtroende. Jag har stått framför spegeln och gråtit i timmar för att jag hatat det jag sett,  jag har stått och sett på medan alla andra haft roligt. Jag har fått tagit massa skit. Vissa kvällar kunde jag ligga och önska att jag inte skulle vakna morgonen därpå. Jag ville allvarligt talat dö. Det kändes inte som att jag hade någonting att leva för.
  Men helt plötsligt en dag, jag minns den fortfarande, så vaknade jag och insåg att jag inte kunde hålla på som jag gjorde. Ingenting kommer att bli bättre av att täppa i jord. 
  Det hade känts som att hoppet var totalt borta, att jag satt nere, fastkedjad på en lerig botten, och att jag inte kunde ta mig upp.
  Men så vände det. Varför var jag så negativ och deppig? Det är klart, allt jag hade varit med om gav ju sina konsekvenser, och det finns fortfarande många ärr kvar, men jag tror att det är det som har gjort mig till den jag är idag.
  Jag började se positivt på allt, jag försökte ta åt mig av allt bra jag hörde, jag började dagen med ett leende på läpparna istället för att dra täcket över huvudet.
Jag insåg att jag inte kunde jämföra mig med alla andra, och det är därifrån mitt motto kommer: "Du är du och jag är jag."  Jag tycker det är så himla sant! Ni har säkert hört det från många andra, men jag säger det jag med: Vi är alla olika, men vi är alla unika. Hur skulle världen se ut om alla var likadana? Jo, dötrist!! 
  Jag var aldrig som "alla andra". Jag gick inte i samma spår som dom, men det var för att jag inte ville det. Jag valde att göra andra saker, att ha på mig andra kläder... Jag valde helt enkelt en annan väg. Jag har fått ta en del skit för det, men jag bryr mig inte.

  Så, för att komma till saken: Jämför dig inte med alla andra. Kliv upp på morronen, titta dig i spegeln där du står med håret åt alla håll och ett sömndrucket ansiktsuttryck och tänk: "Fy fan vad snygg jag är". Du måste våga stå för dig själv och för den underbara människa du är. Sluta bry dig om vad alla andra ska tycka. Gå din egen väg, jag lovar, förr eller senare så kommer du märka hur mycket det faktiskt uppskattas! Vill du ha den där tröjan som sticker ut en aning mer, ta på dig den! Ser du att folk kollar, ja, det är väl aldrig fel med lite extra uppmärksamhet? Får du en spydig kommentar gäller det bara att tackla den rätt. Visa vem som är mogen, svara personen med ett leende i stället för att vara spydig och lika omogen själv tillbaka. Du kan ju gissa vem som blir vinnaren, eller hur?
Våga tro på dig själv, och var inte rädd för att vara ditt galna jag, för vem vill umgås med någon som låtsas vara någon annan? Live your life!

Såklart att vi alla har våra dagar när vi inte är på våra mest strålande humör, men glöm inte bort att ta in allt  positivt. Det kan vara att solen skiner, någon skickade ett sms till dig, du fick ett leende från någon vid cykelstället, någon sa hej till dig... Ni kan säkert komma på saker bara ni ser er omkring med lite öppnare ögon.

Men självförtroende behöver inte vara att älska sig själv, men det gäller att förstå att man är den man är, och dom andra är dom. Sluta tänka på utseendet, utan fokusera på insidan, för faktiskt, så är det den som ger ens utstrålning! Den lyser liksom igenom skalet. Är du stakr och vågar stå för dig själv så syns det.
Våga gå fram till den där personen som alltid sitter ensam på rasten, de som inte gör det är förmodligen för fega för att göra det själva.

Så vakna i morron med ett leende och känn dig som den finaste människan i världen! Hoppas det här inlägget gav alla er alla något att tänka på! Låt ingenting trycka ner er!



Puss på er! <3

Duktiga jag

Idag så tycker jag att jag varit väldigt duktig. LÅg och tog det lugnt lite på morgonen av att det var knäpptyst i huset, inga människor i köket, ingen som gick i trappen och väckte mig... Men då, i stället för att ta låång sovmorgon så tog jag på mig träningskläderna och satte fart ut i skogen! Körde lite intervaller och distanslöpning. Jobbigt, men efterråt känns det så bra! Körde till och med en del styrketräning när jag kom hem igen. Så det tycker jag var en bra insats av mig!

Nu ska jag iväg till Paola, ska ha en mysig dag på ett café, sen ikväll blir det tjejmiddag med gamla Bodalsgänget, det ska bli superkul att träffa alla igen!! Har inte träffat vissa på nästan tre månader, fy skäms!!

PUSS


"Du ska veta...."

Hade nästan börjat tvivla på hur allt låg till, när du tittade mig i ögonen och sa: "Du ska veta att jag älskar dig."
Några ord kan få ens hjärta att slå så mycket extra <3

Faber Drive och Män som hatar kvinnor

Nu har Emelie varit här, men hon är hemma hos sig nu igen^^ Ikväll såg vi på Män som hatar kvinnor, jag vet, jag är ganska sent ute med att se den men men xD Den var faktiskt riktigt bra!! Lite ovant att se vissa skådespelare i andra roller än man är van vid, men de gjorde ett himla bra jobb i den filmen tycker jag! nu återstår bara att läsa boken/böckerna också xD Fast det var en hel del grova scener, men Emelie tvingade mig att titta ändå, kommer få mardrömmar inatt!! hahah. 
 
  Nu sitter jag och lyssnar massa låtar med Faber Drive. Har nyss upptäckt det bandet, men jag tycker att de är riktigt bra! Lite vanlig typ rock, men jag gillar Dave Fabers röst, det gör det till något lite extra! Och så är rytmen bra, mm, I like it.








Är den här koftan snygg? Den är lite typisk mig, men som jag skrev tidigare så är jag i behov av lite nya höstkläder^^
På den biten är faktiskt hösten väldigt mysig, stora, stickade koftor, mysiga höstpromenader, bada i färger vart man än går, sitta framför en brasa med en hemmagjord chailattei handen...
Jag brukar inte vilja acceptera att sommaren är slut, men det kanske kan bli bra med höst nu trots allt. Bara allt stannar som det är nu - helt underbart.

Jaja, nu ska jag försöka sova... Det har inte gått så bra de senaste nätterna men men, får försöka^^

Puss på er!!

25/9-09

Yaaay, kom just på att min lön kommer idag!! Känns så skönt att kontot fylls på, så nu kan jag ut och shoppa mig gaalen, hoppas jag hihi (a)
Idag var jag i skolan (what else), hade som sagt Yoga på gympan, efter det var dagen ganska seg haha. När vi slutat och skulle lämna tillbaka datorerna som vi lånat på biblioteket (man får ge sina leg som pant) så var biblotekarien plötsligt borta, så vi fick vänta i säkert en kvart innan han kom.. Höll på att bli galen xD
Egentlige var det meningen att jag skulle träffa Vivvi och Magdalena ju, men så blev det inte, för de kunde inte.. En anna gång. I stället ringde en annan person vääldigt lägligt och ville ses, så ni kan nog gissa svaret (a)
Det var supermys^^
Men gaah jag måste vara den klantigaste människan i världen. Just i ett sånt där tillfälle när man vill vara den mest perfekta människan, så ramlar jag i en stentrapp utanför dörren, och skrapar upp typ hela handleden och smalbenet xD Så sen när jag kom hem nåra timmat senare så fick jag plåstra om mig själv, det blev typ fyra jättelika plåster xD PINSAMT! Skäms fan för mig själv i bland hahah.

Men men, nu så ska jag käkamiddag och sen så kommer Emeliegumman hit, så vi ska ha lite mysig tjejkväll as allways :D

PUSS

Brighter than sunshine

Det är otroligt av en människa kan lysa upp ens dag. Jag märker det mer och mer för varje dag som går hur bra allt känns, och att det gör det för dig med. Jag behöver bara få en snabb skymt av dig, och det ger mig kraft för resten av dagen. Fast sen när jag lämnar dig blir det alltid som en klump i halsen, eftersom jag inte vet när nästa gång jag får träffa dig blir.
Men du lyser upp min mörkaste dag, och jag hoppas jag gör detsamma för dig.
Allt för dig <3

"What a feeling in my soul..."

Är hemma och har håltimma, faktiskt himla skönt att bara kunna komma hem en liten stund på dagen och käka god lunch, i stället för den  som finns i skolan :P LIte stressigt blir det förståss, men men, skönt ändå! Har precis haft yoga på gympan, haha jag tror det gick ganska bra i alla fall. Själv är jag helt slö nu, blir alltid det när jag yogat xD
Behöver käpa lite nya grejer.. typ höstjacka, höst/vinterskor, lite mer kläder... hmm... nån som hänger med en runda på stan snart? Det har ju börjat bli riktigt kallt nu! Kommer som en isbit till skolan om mornarna efter att ha cyklat xD Nej, dags för lite uppdatering av garderoben!

Jaja, skriver senare ^^

PUSS


When I'm with you...

When I'm with you, I'll make every second count
'Cause I miss you, whenever you're not around
When I kiss you, I still get butterflies
Years from now, I'll make every second count
When I'm with you  <3


Idag har väl varit bra^^ kanske inte var på mitt mest strålande humör, men jag har faktiskt rätt till det den här veckan tycker jag... hrrm hrrm.... Men du lyser upp min vardag, hoppas du vet det (a)
Träffade en viss person, det var myys, så vi lagade middag till min familj. Haha först åkte vi och köpte en grillad kyckling för jag trodde vi hade alla andra ingredienser hemma, men när vi väl skulle börja göra risotton så visade det sig att det itne fanns ett dugg av vad som stod i receptet, så vi fick slänga oss på cyklarna och sticka till ICA igen xD Men men, det blev faktiskt riktigt god! Tycker vi gjorde en bra insats!
Sen fick min teatergrupp testa att spela lite emd en annan grupp i våran ålder, som vi nu ska slås ihop med! Det tror jag kan bli riktigt kul, trots att alla killarna i gruppen (gruppen består typ bara av killar xD) vill göra en föreställning där tomten dör :S Men men, jag har lärt mig att killar har lite wierd humör ;P
Såå kul, för Vivvi kom och hälsade på, det var så himla länge sen jag träffade den människan!! Gaah, så söt, och i morron ska hon, jag och Magdalena förmodligen ta en fika alla tre, så det ska bli supermysigt! Så länge jag träffade båda två! :D

Men men, det är en dag i morron också, sen är det heelg!! :D 

PUSS PÅ ER!!  

Luckyday

Idag har typ varit min lyckliga dag. Allt har bara sprudlat i mig, jag vill bara hoppa runt och dansa haha.
Men men, nu sitter jag och försöker plugga geografi, ska egentligen bara läsa men min gärna vill inte föörstå någonting av det... snark. Jag ORKAR INTE skola!! Vill bara göra annat, tänker bara på annat hela jävla tiden, så kan inte koncentrera mig haha.
Sitter också med en stor fet godispåse och tjockar mig, eftersom jag heeelt plötsligt efter en bara irriterande teaterlektion med irriterande människor, kände väldigt starkt av mitt kända PMS-humör, så gick förbi centrum och köpte lite godis (a) Couldn't help it, menn jag tycker faktiskt att jag är värd det!! Så det så!!
Men nu kommer Emelie<3 Vi ska sitta och ha en mysig tjejkväll eftersom typ ingen är här nu :) MYS!!

PUSSS

You're wonderful

Har precis kommit hem från en underbar person. Nänmer inga namn, men allt jag kan säga: så sjuukt gullig människa!!
Det är allt jag kan säga.
Allt jag kan säga.

<3



Frukost på sängen<3

Så där ja, har lyckats ta mig ur sängen nu och sitter med frukost framför datan i stället :P Vaknade typ v familjen som vanligt och lillebrorsan som kom in i rummet: "Paowlin, när börjar du??" Jag: "Jag är ledig idag........ -.-'"  Jakob: "Aahhhh justeee!!1 FÖRLÅT""
Man bah, tack för den sovmorgonen xD Sen kunde jag inte somna om utan läste Eclipse en stund (måste läsa ut den nu, alla läser om mig xD)
Så gjorde jag alltså frukost som är lika med flingor med mjölk men mörkchokladkross och lite socker (a) hahah, och ett kokt ägg :) Mums! DEt är otroligt att vi för en gångs skull har vanliga flingor hemma, så väljer det i stället för den vanliga hemmagjorda müslin som man emellanåt tröttnar på haha... :P Så för mig är denna morgon en lyx! :P
Sitter och lyssnar på lite musik nu, såna där låtar som man genast kopplar till gamla minnen :P
Känns denna igen??



För mig väcker den i alla fall minnen!

PUSS

Kallt!

Så där ja, nu har jag typ äntligen "kommit till ro" efter en SVINKALL dag!! Jag är en sån där människa som försöker tro att det är sommar fram tills det faktiskt kommer snö... men idag gick det inte... Idag fick jag lov att acceptera att det har blivit höst!
Seriöst, jag darrade, hackade tänder och kunde knappt prata! Plus att jag var blå om läpparna!  Så, hmm.. jag var ganska genomfrusen kort sagt! Men efter en kopp med kokhet choklad och en halv chokladboll som jag och Olivia delade på i cafeterian, så fick jag tillbaka färgen igen... för en liten stund i alla fall xD Jaa, herregud..
Såklart så kommer en viss person i caféterian också... Är ledig i morron! Yay!!! Fast ändå... det känns så lång tid tills torsdag då jag ska träffa nån igen.... hahahah :P
Men men, sånt är livet! Ska bli galet skönt att bara slappa i morron i alla fall, fram tills 15,20 - 15,40 då jag har utvecklingssamtal. Det är min skoldag xD KÄnner för att lyxa till det riktigt mycket för mig själv haha... Ge mig förslag på hur jag ska göra det? (a) Hmm....

Åhh, äntligen fick jag idag på det som jag gått och väntat på hela tiden!! Olivia, jag är så glad för din skull!! Så gulligt alltihop, hoppas att du och Mr A får det riktigt bra ;) HIhihi, men vänta bara, jag är snart i kapp ;) haha <3

Men men, det var väl min dag.. än så länge :P

Kommentera, och ha det bäst!!

PUSS

Concrete angel


Hemma igen ^^

Så var man hemma igen efter en lång dag^^ Sitter nu nyduschad framför datan och gör inte så mycket.. funderar på att sova så att jag är nogorlunda pigg i morron i skolan, men kommer säkert inte kunna sova en blund ändå, som vanligt -.-'
Åhh jag är så lycklig!!! Jag trooor i alla fall att vi är lediga från skolan på onsdag, eller, skoldagen blir typ ett utvecklingssamtal på tjugo minuter, så jag hoppas hoppas HOPPAS att det blir så!!! hahaha :D Då ska jag bara slappa heela dagen och inte göra ett skit xD nää men, det ska bli skönt :)
Men men... har inte så mycket mer att skriva just nu känns det som... Huvudet e tomt liksom :P

Glöm inte att kommentera! Jag älskar snälla kommentarer (a)

PUSS

Forbidden....

Det känns verkligen förbjudet det jag känner.... Men det erkar inte finnas nåt som kan hindra det jag känner ändå.. Allt bara hoppar och far inuti mig, jag blir GALEN!!
Det känns verkligen som att jag inte får känna som jag känner.... men jag gör det. Right. Jag gör det. Ni kan säga till mig att det är fel men... vad fan ska jag göra? :P
Vill bara studsa runt och skrika vilt omkring mig, bara för att få ur mig allting.
Så förbjudet.
Så underbart förbjudet.

Träning

Tjoo,
hemma från en bra dag i skolan, och ska snart till träningen :) Hoppas att det går lika bra som igår! haha ^^
Hade en ny tröja på mig idag, I love it. Ingen bild just nu, men den e grymt snygg tycker jag i alla fall :D

aja, skriver väl mer sen.

PUSS


Concrete Angel

Försökte få det så att den här videon kunde visas här, men min dator vill inte... Emelie hjäääääälp miiiig!!! (a)
Men men, Emelie visade mig denna vidoe och de´n är så sjukt sorglig och fin, så jag är beroende hahaha xD Men asså låten e sjukt fin, lyssna på den :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZLwwy-g2wkc&feature=fvw



PUSS

Söndag ^^

Hmm, den här helgen har faktiskt varit riktigt bra!! Inte för lugn, och inte för mycket planerat heller :)
Igår så var jag ju som sagt och fika med mamma i stan, det var faktiskt riktigt mysigt! Vi gick till ett fik jag aldrig varit på tidigare, men OMG!! Det var så sjuuukt mysigt! Det låg på riddargatan, en liten bakgata på östermalm. Det är väldigt gammalt, men ligger liksom som på en innergård och är såå mysigt inuti!! :D Love it!!
Så, eftersom jag älskade det caféet så mycket så var jag tvungen att ta med Helena, Paola och Arpine dit idag haha xD Vi hade ju bestämt att fika idag, men jag var verkligen tvungen att ta dom dit! Hahah, det blev så lyckat att Helena lyckades få praoplats där xD Men gå dit!! Den heter Sturekatten, Ni kommer INTE att ångra er!!

Sen var jag på träning idag också, det gick faktiskt riktigt bra :) Klarade dubbelsalcow (hur det nu stavas) och typ dubbeltålåp, så är nöjd :)

I morron så ska jag äntligen, öga mot öga, få ställa Olivia mot väggen i skolan och fråga ut henne om helgen hahah, för jag vet att hon haft lite äventyr och är MYCKET NYFIKEN!! Så Olivia, var beredd på en Pauline-attack i morron i skolan!!! xD

Jaja, nu måste jag typ skriva en novell till svenskan i morron har totalt glömt bort den, klantiga jag :P Men men, den ska va på en sida, så det kan väl inte vara så svårt :)


Sturekatten



Sturekatten inuti, galet mysigt!!

Patetiskt

Allt är så jävla patetiskt. Så jävla patetiskt.

Disney <3

Sov över hos Emelie i natt ^^ Gaaah vi typ halvt rensade hennes lådor med gamla disney-vidoes och satt och tittade på :D Först var det tänkt att vi skulle lana, men Emelie somnade mitt inne i Micke och Molle så så blev det med det liksom xD själv var jag tapper och såg i alla fall klart filmen ;P Så såg vi Skönheten och Odjuret (så himla fiin film!!!!) och självaste Askungen haha :D Det var hur som helst super myysigt :D

Nu så ska jag snart iväg in till stan med mamma och fika, var så himla längesen man gjorde något sånt!!

PUSS

My favorites

Okej, några favoriter den här veckan:

Britney Spears Midnight 
Okej, här är den första: Min nya parfym från Britney Spears. I'm in love!! Den luktar så himla gott, jag är beroende!! 30 ml kostar 355:- och 50 närmare 600:- Lukta på den och jag lovar att ni kommer bli lika beroende som jag! <3



Den här mascaran är så söt!! Älskar den lilla borsten som gör effekt på ögonfransarna. Använder den väl mest till speciella tillfällen, så det kanske inte är den mest vardagliga mascaran, men den är kul att ta fram lite då och då!  
Testa den! <3

HELG!!

Heej ni som läser :)

ÄNTLIGEN HELG IGEN!! Haha den här veckan har faktiskt gått ganska fort :) Vips så var det helg igen liksom. Så skönt!!
Okej, har fått hårda bud idag om att uppdatera bloggen, särskilt av en person (du vet vem du är!! xD)
Såå, allt jag kan säga är att dagen blev bra, jag har fortfarande lite beslutsångest vad jag ska göra och inte göra, vad jag ska satsa på eller inte, so so, vi får se hur det blir haha ;)
Yay, jag är så himla stolt över mig själv att jag fick igenom mitt förslag att vi ska ha Yoga på gympan de följande fem veckorna typ :D Varje fredag :) trodde att det typ bara skulle bli jag och Olivia som skulle sitta lite mobbade i ett hörn och köra Yoga, men det slutade med att typ alla tjejerna i klassen ville :) hahah är barnsligt nöjd xD

Nu så ska jag iväg till Emelie och ha lite mysig tjejkväll :) Det ska blir myys :)
Förhoppningsvis kommer Amanda från Leksand och hälsar på i morron, skulle verkligen vara jättekul att se den tjejen igen, I miss her!!


PUSS

Allting ändras...

Jag har lärt mig att jag inte ska förvänta mig saker nu. Jag trodde verkligen att du skulle komma, men jag hade så fel. På två månader kan ju allting ändras.
Allt du sagt, allt du fortfarande säger, var allt bara falskt?? 
Jag läser alla mail, från början av allt. Jag saknar det. Saknar den där känslan. Känslan av kärlek, saknad. Nu när jag tänker efter, märker jag att allting finns kvar i mig. Den där saknaden. Jag saknar dig!! Frågan är bara, saknar du mig fortfarande?
På två månader kan allting ändras.
Att jag trodde så fel.
Man ska aldrig förvänta sig några bra saker, inte hoppas, inte fantisera de mest underbara sakerna, för de händer ALDRIG! Det blir aldrig som man tänkt sig!!
Men efter allt du sagt, jag vill så gärna tro på dig! Men hur ska jag kunna det?
Jag vet inte varför jag känner mig så lessen. Du kanske bara var en i mängden?
Det var bara det att det kändes som att du var den där speciella. Att det skulle vara vi två.
Jag trodde att mina känslor hade ändrats. Jag trodde att jag inte saknade dig, medan du sa det till mig.
But I was all wrong.
För jag märker det nu.
Men som jag redan sagt,
Allting kan ändras på två månader.


I'll be there for you

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breath
I wanna be the air for you
I'll be there for you

Herione

You taught my heart, a sense I never knew I had.
I can forget, the times that I was
Lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine!

Onsdag

Onsdagar är alltid den jobbigaste dagen -.-' Och idag blev jag så j*vla förbannad på min mattelärare!!! Asså får man ge typ 10 sidor i läxa till nästa dag??? Var egentligen på ganska bra humör idag, men sen svängde det om totalt när jag kom hem från skolan och märkte att jag måste åka till teatern om en timme och jag ahr tio sidor i matte, geografiläxa och Franska!!! Så stressade typ ihjäl mig och kom sent till teatern... tur att det var teater i alla fall, älskar teater och brinner för det, men det är så synd för alla roliga människor i min grupp har typ hoppat av så vi är typ bara tre elelr fyra stycken kvar :'( Saknar alla gamla människor!! Kom tillbaka! hahah :P Så vi får de hur det blir med allt.
Sen efter teater skulle jag typ in till Centrum och handla lite till mamma, asså han i kassan stirrade som fan på mig :S jag typ stod och väntade medan han fixade med alla saker och när jag tittade upp såg jag att han tittade rakt på mig och han släppte typ inte blicken en enda gång!! Det var lite creepy, vet inte varför han gjorde så :P

Ja ja, hmm.... ni som läser för gärna kommentera, så jag vet om det jag skriver är bra eller dåligt haha :P

PUSS

15/9 - Stolthetens dag xD

Idag har varit en sån där dag då jag varit EXTREMT STOLT över mig själv haha xD
För det första: Vi hade orientering idag i skolan så började halv tolv, såå skönt med sovmorron!! I alla fall, jag är Ebba ägde skogen!! haha. Jag är så stolt att jag sitter här vid datan nu, hade ränkat med att jag fortfarande skulle irrat runt i skogen vid det här laget, men så är det INTE!! hahahah, jag är så duktigt ^^
Sen så var jag ju tvungen att fira allt med orienteringen så smög hem till Emelie och vi var lite busiga och bakade en STOR KLADDDDIG KLADDKAKA!!!! Mums! Och jag gjorde slut på hennes grädd-sprutare eller vad man nu kallar det :P som tur var fanns det en till så hon också fick (a) Fast sen blev jag så jävla illamående xD inte så konstigt kanske, men ändå :P 
 Sen var det min dag att laga middag idag, eftrsom päronen kommit på den fantastiska idén att alla i familjen ska ha en dag i veckan som man lagar mat till alla hrrmm.. -.-' Så jag gjorde en majssoppa som jag aldrig gjort förut och den blev så jävla good!!! haha så det är jag också himla stolt över!! Mums, den var faktiskt himla god (a)

Jaja, nog snackat om min otroliga självkänsla jag har idag mwaha xD Nu måste jag plugga matte, uuuurk, mindre roligt :P Skriver kanske mer senare ^^

PUSS

HELG!!

Så var snart denna helg slut... sitter och pluggar datalogi men jag blir såååå uttråkad av det så det är inte klokt!! Kan inte koncentrera mig at all -.-' Har prov i det i morron plus att jag avr sjuk i förra vecka så ligger efter i matten och måste jobba igen det... suck, varför sitter jag och skriver här i stället?? :P hahah jag e som jag är, I know :p
Aja, i fredas sov jag och emelie över hos mig och såg film, myspys var det:) Sen så träffade jag en igår (!!!!!) och på kvällen var jag o Emelie hos Annika och hade myskväll, så det var härligt. Såg världens finaste film igårkväll närjag kom hem!! "A walk to remember" heter den, asså gaaaah!!! tack för tipset om den emelie, en var sjuukt bra!! Så söt och sorglig och romantisk och allt som tillhör Pauline-genren hahahah :p SE DEN!!!!!
Och nu sitter jag här på mitt rum och pluggar och ska snart till träningen.. Hoppas det blir kul :)


See you later!

PUSS

So hard to let you go

So many people around me,
so many things I've done
But know that I'm sitting here,
thinking it through.
I've never met another
like you
Looking back, remembering,
and I cry
'cause there's no reason for me
anymore to hide
I thought forgetting you would be cleaver,
but now I realize that my
feelings for you are -

forever.

Sommar09 <3

Någon mer än jag som saknar 2009's sommarlov otroligt mycket?
Jag saknar att bli väckt av telefonen på morronen för att cykla till jobbet och få den där morgonkramen av alla. Att få skratta med Paulina eller Elin åt alla korkade kunder i kiosken tills man fick ont i magen och alla kunder blev typ sura på oss kiosktjejer för att vi skrattade åt dem hahah. Hur jag och Paulina satt timmar i sträck regniga dagar i kiosken och snackade om alla svin till killar hahah. Dagarna när alla kom bakis till jobbet, att bara sitta och lyssna på musik.
Jag saknar att ligga i solen på lediga dagar, eller att få kunna sitta och skriva i timmar utan att behöva tänka på någon läxa man måste göra i stället, eller att behöva lägga sig tidigt för att orka upp dagen efter.
De mysiga tjejkvällar med romantiska filmer när tjejerna var på besök i Leksand.
Alla sommarfester då man dansade till Gyllene Tider hela natten och önskade att det aldrig skulle ta slut.

Och nu plötsligt är man fyra veckor in i terminen och det är 10 månader kvar tills det är sommarlov igen.
Läxor läxor läxor är allt man har att tänka på när man kommer hem om dagarna. Jag kan inte koncentrera mig, det är som att man springer och springer men man kommer ingen vart. Det är liksom ingenting som fastnar av allt jag läser. Det går inte.

Men det är så här det är, och kommer att vara. Ingen kan spola tillbaka tiden <3



Förkyld

Idag är jag hemma och är sjuk. Lovar att jag typ har svininfluensan hahah xD nej, men ont i halsen och snorig och allt det där är jag... Såg en film idag - A lot like love hette den. Det var faktiskt en riktigt härligt film, jag gillade den. Den handlade om en kille o en tjej som var kompisar, men man märkte hela tiden hur gjorde de var för varandra. åhh, et var en riktig mysfilm :) Se den!! men jag är i brist på filmer, blir säkert hemma i morron också, kan nån komma förbi med bra filmer till mig? (A) snälla haha :)
Aja, skriver mer senare eller nåt, kommentera!!

Puss


Will drive you ... mad

Roxanne
You don't have to put on that red light
Walk the streets for money
You don't care if it's wrong or if it is right
Roxanne
You don't have to wear that dress tonight
Roxanne
You don't have to sell your body to the night



Funderar på att ha den här låten till mitt nya program på konståkningen :) Det är en tango, jag tror det skulle kunna bli riktigt coolt hahha :)


PUSS

Soo tired

Gaah jag är såå trött!!!!    Har typ hållt på som en galning hela dan haha :P
Först i morse så var jag ute och sprang, sen har jag stått och tvättat och strukit och jobbat hemma heela dagen, oför att sedan ha konståkning i två timmar ikväll.. Plus att jag har sträckt mig i ena benet så har sjukt ont!!
GAAH! Nääe nu ska jag sova haha

Natti natti pusss

Beautiful eyes

Jag har blivit ett stort fan av Taylor Swift och har typ lyssnat på henne hela hela sommaren, inte konstigt att man får flashbacks av varje låt man hör haha :) Så många mysiga låtar :)

http://www.youtube.com/watch?v=FQTVczYS7gw

You're here,
your eyes are lookin' in to mine
So baby make me fly
My heart has never felt this way before
I'm lookin' through your
I'm lookin' through your eyes


PUSS

Time to start

Heej alla :)
Nu var det dags för mig att skaffa en blogg då, efter att Bästavän tjatat på mig hela sommaren hahah :) Så vi får se hur det här kommer gå  xD
Så hur börjar man??
Hmm... jag vet inte... kanske kommer på mer senare haha.
Så var först inlägget gjort xD


PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0