FRANKRIKE HERE I COME!!

YAAY NU ÅKER JAG!!! HA DET BRA HÄR HEMMA I TRÅKIGA SVERIGE SÅ HÖRS VI!! WIIE!!!



<3

Myskväll

Äntligen är det lov!!

MItt lov började med en supermysig kväll hemma hos Nicole. Det blev god middag, massa prat, och packning till hennes soliga resa till Dubai i morron. Så glad att jag lärt känna den tjejen, känns redan som att vi vet allt om varandra.

I morron sitter jag på flyget till Frankrike, jag längtar galet mycket!! Ska bli så roligt, känns verkligen länge sedan jag åkte skidor nu. Känns helt galet att jag på söndag kommer vara i en skidbacke! GAAH!!
Kommer sakna alla här hemma, kommer ju vara ganska okontaktbar där uppe i bergen, men det är bara en vecka ju. Hemma nästa lördag igen!

Men nu ska jag sova, om jag inte hinner skriva något i morron så hörs vi om en vecka!
PUSS!! ♥


Jag....

... lagar mat för fullt! Det blir majssoppa à la Pauline. Supergott!! Plus varma mackor, känner mig riktigt ambitiös i köket idag!
Skrålar högt för mig själv till Sunrise Avenue, blir alltid på BÄST humör när jag lyssnar på dem, det är liksom bra tempo, bra sångare, härliga texter... och... Det påminner om sommar!! De är typ de enda jag lysssnar på om somrarna!

Hörs!


Elin Lanto nu och då

Shit, fick bara för mig nu att kolla upp den svenska artister Elin Lanto, som jag lyssnade på som en galning på när hon precis släppt sin första låt typ, eftersom hon tydligen var med i Melodifestivalen nu i helgen.
Herrugud vilken chock jag fick!!
Jag har inte lyssnat på henne på flera år, och hon har verkligen förändrats från att ha varit en ganska "mesig" balladsångare, till typ Lady Gaga-stil.
Eller har jag fel?

Då:


Flashbacks... jag måste ha gått i fyran-femman när jag lyssnade som en galning på den här låten! Men visst är den fin?

Nu:


Sunday bloody Sunday

Usch vilken tråkig dag det har varit hittills!! URK!! Har bara suttit och fyllt i massa papper inför utbytesåret nästa år, och sitter och försöker översätta mitt värdfamiljbrev till franska. Trodde inte att det skulle vara SÅ svårt :S  Storebror kom och hjälp mig!!! haha.
Har försökt plugga till Samhället också och skrivit lite på uppsatsen jag gör om Kenya. Det är väl... hmm... intressant... men ändå. Vill inte göra det nu, kan inte koncentrera mig någonstans.
Är egentligen inte meningen att jag ska till träningen  idag, pga min förkylning och fot. Men förkylningen är mkt bättre nu! Foten har tyvärr känts sämre senaste dagarna, men funderar ändå på att trycka ner den i skridskon och bita ihop. Så trött på att sitta still!!
Har typ världens klump i halsen idag, så känner att jag behöver träffa mina tjejor och ha kul på isen. Det blir ju alltid kul när jag kommer dit!

EN VECKA KVAR TILL SPORTLOVET NU!!! JAG LÄÄNGTAR!!!


Knowing och Glamourama

Hello allihopa!

Har precis sett filmen "Knowing" med storebrorsan och hans kompis nu. Vi hade gäster ikväll och jag var inte direkt på humör att vara social så satt bänkad på rummet framför Glamourama och målade naglarna när de kom och frågade om jag skulle se film med dem. Why not? Bättre än att sitta gömd på rummet.
Alltså... jag är så konstig när jag ser på film. I alla fall den filmen haha. Satt antingen gömd under en filt, grät (som jag typ alltid gör i filmer men whatever) eller så satt jag bara och gapade haha. Hur många känslor kan man få med i en film egentligen? xD
Kort sagt handlade den väl om jordens undergång. Men jag rekommenderar er att se den!

Ska se lite Glamourama nu för att komma på andra tankar, sedan blir det hopp i säng!

Pusspuss  nattinatti!


Det...

Det känns så rätt att det känns fel. Och det är så fel att det är rätt.

Sjukis

Hej alla!

Vaknade i morse av att halsen kändes som sandpapper och som att den inte hörde till kroppen. Kämpade mig upp och iväg till skolan i alla fall, men det blev bara värre. Känner mig kraftlös i hela kroppen och kunde knappt sitta upprätt i skolan, så åkte hem.
Hatar att bli sjuk innan en helg, så ska försöka sova extra mycket idag så jag blir friskare till i morron. Skulle egentligen träffa Sanny idag, men det går ju inte när jag mår som jag mår, det SUGER!!! Usch vad arg jag blir på mig själv.
Och arg är jag på SL också, igår när jag skulle till teatern körde tåget bara förbi min hållplats så fick sitta ute i kylan och vänta på tåget tillbaka och sedan vänta på nästa buss. Så där har vi nog en anledning till att jag blev ännu sämre. USCH!!!!

Nu ska jag sätta på Moulin Rouge och frossa i godis. Kunde inte låta bli att köpa lite att skämma bort mig själv med på vägen hem :)


Favoritfilmen efter Fantomen på Operan!

Puss!

Göm mig

NU är jag färdigbadad!! Sjukt skönt var det! Älskar att bada!

Men ska krypa nerr under mitt täcka och gömma mig, känner att jag behöver det. Och läsa svenskaboken som jag inte alls har lust med.... urk.

Bjuder på en härlig bild med tjejorna från i fredas:



Nattinatti! ♥

Because the truth hurts

Because the truth hurts, more than you will ever understand. Och jag fattar inte varför jag bryr mig? Det borde inte vara jag som helt flippar ur, utan du, right?! Men nej. Efter dom orden har min hjärna varit helt borta.

Och om det inte vore för Den personen, men stort D, skulle jag kanske vara lite mera nere på jorden. Men nej. Den personen finns. Vill ju bara skrika och kasta mig i Dina armar.
Men det går inte.
Jag kan inte.
Kan inte tillåta mig själv.

Catch me, I'm falling for you.


Can't let myself fall for you....

Har inte uppdaterat på ett tag nu känner jag. Men ärligt talat... jag har inte alls varit på humör. Känns som att allt bara kraschat omkring mig, och har inte direkt varit på mitt bästa humör.
Tur att man har ett gäng härliga tjejer där i skolan som ställer upp för en i vått och torrt!
Belv så glad idag när jag tittade i kalendern och såg att om drygt en vecka flyger jag till Frankrike!! Åhh, tiden har faktiskt gått riktigt fort, men trodde inte den gått såå fort!!
Åhh vad jag längtar! Och då vill jag att min fot ska vara bra, så jag kan åka skidor heela dagarna!! Har dissat träningen två gånger på raken nu känner jag, men kan verkligen inte träna me min fot. Gör ONT med stora bokstäver.

Men men, ska krypa ner i ett varmt bad och bara läsa nu! Puss!






Kan en låt passa bättre in på mina känslor nu eller?!

You

Snälla kan du bara försvinna från min hjärna så jag kan sova om nätterna?!


............

Assså känner mig helt borta i huvudet. Vet inte vad som händer. Eller är det så att det är det att ALLT typ händer nu?? Idag av alla dagar?
Fuck it!!
Vill inte vara med.

Alla hjärtans dag!! Don't forget!!

Ville bara säga puss på er alla!!! Idag är det Alla Hjärtans dag och jag hoppas att alla får en toppendag och käkar massa massa géléhjärtan!! :D
Själv ska jag in till stan och fika med nåra fina vänner!




♥PUSS♥PUSS♥PUSS♥


Lill-lördag

Hallå där ute!!

Vet ni vad?! I typ november beställde jag nån premumeration på en tidning och skulle få lite fina premier utan extra kostnad.. Det skulle typ ta 3-5 veckor för mig att få dem. Jag har väntat och väntat och typ gett upp hoppet att de skulle komma men..... gissa vad som damp ned i brevlådan idag liksom? TRE MÅNADER SENARE!! hahaha.
Men men, vad glad jag blev!! En söt liten necessär, en mascara och tre läppglans från FACE Stockholm!
NICE!!! Tummen upp för det!



Kram kram <3

Frukost-lyx

Godmorning!

Börjar 11 idag, så himla skönt! Just nu sitter jag med en härlig frukost framför mig, har lyxat till det lite extra med att pressa apelsinjuice, steka äggmacka och så. Mums!
Nu funderar jag på att sätta på nån bra film, filmtips nån? :)



Ha en fin dag!
Kramar <3

Valentine's day

Åhh nån mer än jag som vill se filmen Valentine's day ? Haha jag är ju galen i såna där romantiska filmer, tycker det är så gulligt haha.
Så... vem vill se den me mig? :D

Gick inte att bädda in den i det här inlägget så länkar till trailerna i stället ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wFMHlvVNMa0&NR=1

GE MIG SOMMAR NU!!

Jag är inte ensam om att längta efter sommaren nu va? haha, nej, tänkte väl det. Alltså, jag har inget emot vintern och så, det är galet kul att åka skidor och vara ute i snön och så men....
..... tänkt er en iskall glass på stranden....
.....att bara kunna åka iväg och bada.....
.... att slippa stora jackor, mössor och allt....
.... att kunna grilla med kompisar hela nätterna, utan att det blir för mörkt....
... bara sitta och mysa nere vid vattnet med vänner....

... GE MIG SOMMAR NU!!!


Jag och söta Vivvi nere vid vattnet

Kram på er <3

Måndag 8/1-10

Hello Sunshines!

Hur mår ni idag? Med mig är det rätt bra, jag lever! Wihoo!
Måndag igen, men ändå känns det inte som att den här  veckan kommer bli såå jobbig i alla fall! I morgon är det studiedag och börjar elva, känns så skönt! Bara en liten promenad, hoppas på att få gå kortare med min handikappade fot som fortfarande känns helt borta >.<' Inte okej.
Inte så många prov i veckan, så det känns bra! Hoppas det fortsätter så ^^




7/1-10

Okej, vi säger så här. Vi drar ett STORT SVART STRECK över gårdagens tävling. Det gic inte alls som det skulle och så gjorde jag illa foten på köpet. It sucks. Så satsar stenhårt på att nästa tävling blir bra!!

Wihooo nu ska jag va glad i stället... hehe. Får se vad som händer idag, blir nog ingen träning för mig och min fot. Vill träffa nån men får se om jag pallar ta mig nånstans. Dessutom bör jag plugga och städa, men jag pallar inte!!!

Känner att jag är i STORT behov av en myskväll med tjejorna!! Tur att vi planerat in på fredag i alla fall! Känns som att det var alldeles för länge sedan!!
 


Ha en fin söndag alla! <3

TÄVLING!!!

Shiiit!
Om fyra timmar står jag där framför domare och publik och ska åka mitt program...!!!! GAAAH!! Vill bara skrika!! Men jag är taggad, idag vill jag verkligen visa vad jag kan!! Wihoo! Tango på is, mitt nya program, ny tävlingsklass.... svårare motstånd.... GAAAH!!! Jag nästan skakar hahahah. Men det ska bli kul!
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!! :D



puss på er!!

Februari!

Shit, tycker inte ni också att Januari har gått sjukt snabbt? Helt plötsligt tittar man i almanackan och ser att det redan är februari!! Galet.
Idag var en sån där morgon när jag gjorde ett tappert försök att ta mig upp ur sängen, men inte lyckades särskilt bra. Så varmt och gosigt innanför täcket, och iskallt utanför i rummet. Uschusch.
  Dagen blev bra ändå, Det var inte så kallt utomhus ju! Och idag kändes det faktiskt riktigt som vår! Tyckte inte nu det? Fågelkvitter överallt, soligt, och det var nästan som att allt började smälta!
GE MIG SOMMAR NU!!!

Usch vad jag längtar till sommaren, tunna kläder, inga tjocka dunjackor och vantar och mössor. Bara kunna gå ut genom dörren i bara linne och shorts. Gud vad härligt det skulle va!
Men det är bara drömmar just nu.

Men bara tre och en halv vecka till sportlovet nu!! Det är härligt! Frankrike och skidbackarna here I come!!



Ska ge Geografiboken lite uppmärksamhet nu, och sen blir det piano.

Puss puss !

Gulligaste

Hittade den här videon på en blogg.. Seriöst.. är inte det det gulligaste ni nånsin sett? Han är bara tre år!! hahaha.
Enjoy:


RSS 2.0