Ge mig sommar!!

Nu har det varit ritigt tråkigt väder de senaste dagarna!! Jag vill ha sommar nu, värme, var på landet, sitta ute och grilla med vänner... allt. Exakt allt.

Detta är och förblir alltid sommarlåter number one:


Fullproppad med pizza...

Känner att jag skulle kunna somna här och nu! Plus att jag är helt fullproppad med chokladsufflé och en gigantisk pizza.
Filmade idag en film till engelskan då jag och Olivia lagar Chokladsufflé. Den blev riktigt lyckad, men en riktigt flummig film! Vi kommer göra totalt narr av oss själva hahah. Men men, men hjälp av Felix ska vi i alla fall lyckas få ihop bra effekter och bra ihopklippt.

Sedan ringer pappa och säger att vi beställer pizza till middag, så jag som kände  mig mätt redan av chokladsufflén fick ju proppa i mig den också. Känner mig really unhealthy. Känns ju bra inför torsdagens modellbilder som jag och Emelie ska ta haha. Men men.

Känner mig enormt glömsk också, trodde jag bloggat om helgen och allt, men tydligen inte! Hade i alla fall en mysig kväll hemma hos Nicole, men henne och Sanny. Blev en skräckfilm... men det var snarare en komedi.






Kryper till sängs nu!
Puss på näsan och godnatt från en trött Pauline ♥

Nu sticker jag.....

...... till Nicole för en myskväll :) Det blir god mat och sen får vi se vad vi hittar på, om vi bjuder över lite folk för filmkväll eller om det bara blir vi två!





Går runt med denna låt i lurarna hela tiden :)

Ha en fin kväll allihop! ♥

nu ska jag försöka....

..... få ihop ett inlägg här. Har verkligen sugit på det i veckan haha. Inte bra inte bra.


I tisdags så var jag med Nicole på modevisning på självaste Grand Hotel. Det blev röda mattan, lite mingel och sedan kolla på årets vårmode. Såg många snygga kläder faktiskt, men kommer inte ihåg från vilka märken allt kom haha.



Tog inte så många bilder faktiskt, det blev liksom inte av. Vi unnade i alla fall oss själva en snabb manikyr som ingick i priset då vi köpte ett nagellack. Det var härligt!


Igår kväll stack jag och Emelie ut till Farsta för att se våra kompisar kompa med sitt band på en teater. Det var riktigt kul att se, de var så duktiga!! Och teatern var också bra, mycket komisk.



Sedan så stack vi hem till Sanny för att se film. Men grabbarna kom ihåg allting utom sladden som skulle koppla dvd:n till TV:n, så det blev inte av.
Blev ändå mysigt att bara sitta och umgås tills vi var tvugna att åka, Emelie och jag.

Nu blir det iväg och träffa en kompis, senare ikväll ska jag sova hos Nicole!

Ha en fin dag! Puss♥

Seeeeg

Shiiiit vad seg jag har varit på att skriva i veckan haha. OCh det värsta är att jag har massa att berätta om också, men det blir aldrig av när man väl sätter sig vid datorn...

Ska dra iväg till teatern nu, hoppas på en liten promenad med Emelie dit! uppdaterar senare men bilder och så!

Pusspuss!

Bjuder på en video från Avril Lavigne, älskar henne, hon är så cool!!

Trollunge

Alltså... vARt ToG VåREn vÄgeN?!?!? Igår var det tio grader, sol, och massa snö smälte bort och... IDAG VAR DET SNÖSTORM!!! Jag blir galen. Kan det inte bara bli vår och sommar? Det skulle vara så mycket enklare i så fall.

Så idag har jag knappt varit ute alls, förutom när jag fick gå till tåget till träningen. Brrr.



Kram kram från mig♥


Last night....



Min dag lystes verkligen upp igår kväll! Mina fina tjejorkom över till mig, dvs Nicole och Emelie, för filmkväll och mys. Vi frossade i godis framför P.s. I love you.  Det var verkligen superhärligt, jag behövde det!
Nicci var så trött att hon gik hem lite tidigare, men Emelie stannade till ett och vi satt och bara pratade! Så skönt att prata ut om exakt ALLT!!



puss <3


The sun is shining

Hello Sunshines!

Herregud vilken fin dag det varit idag! Solen har skinit  och tror det var 15 grader ute!! Det blev en dag på stan med söta Paola, som skulle fixa lite grejer. En snabb fika på Wayne's hannv i med också innan båda åkte hem.

Vet inte vad det är med mig idag, men känner mig helt nere. Det glada humöret från veckan känns som bortblåst, blev lite för mycket igår. Blir så äcklad när sånt där händer. Nicole försöker dra med mig in till stan ikväll med men jag känner verkligen inte för att åka tåg nu ikväll heller. Hade nästan fobi för att ta mig in till stan idag, inte okej. Usch.
Så känner mig jättetråkig nu, men känner bara för en myskväll hemma framför en film. Så förhoppningsvis blir det något sånt!





Hoppas alla haft en fin dag! Puss! <3

Whoa... what a night.

Shit vilken dramatisk kväll det blev!!
Skulle iväg och träffa min kära Amanda för middag och mys på restaurang. På ett väldigt dramatiskt sätt kommer Ninni till vår restaurang, och tur var väl det! Efter middan kom Sanny in och hälsade på oss och det blev en sväng förbi Café 60, för att sedan åka hem.
Når jag och ninni kommer till käppala station för att gå hem så är det en jävla äckelgubbe som börjar förfölja oss, så vi springer bort mot en annan väg där lite människor går för att bli av med honom. Självklart har min mobil dött. Men det slutar med att vi kan ringa på min brorsa som kommer och hämtar osss med bilen.
Shiit... jag skakar fortfarande!!! Mitt hjärta typ dunkar fort fort fort. Hatar sånt där.

Ska försöka ta några lugna andetag framför Glamourama, för att få tankarna på annat. Får se hur det går.

Hoppas ni haft en fin kväll!
Puss från en skakig Pauline, som knappt kan skriva idag :P

Wohoo!! .... ett inlägg xD

Ska äntligen försöka få upp ett litet inlägg här idag!!
Alltså... känner redan nu att det typ inte kommer kunna gå... JAG ÄR SÅ FLUMMIG!!! Vet inte vad det är med mig nuförtiden hahahah, är så glad hela tiden. Känns som att allting leker. Pappa kan stå och skrika på mig men... det gör inget. VAD HäNDEr mED MiG?!?! hahah

Okej, idag var vi lediga, i stort sett, förutom ett utvecklingssamtal mitt på morronen. Käkade inte frukost innan, utan stack till stan med Nicole och käkade där efter brunch på Baresso på Östermalm. Har aldrig varit där innan, men det var supermysigt!!
Sedan stack vi hem till henne och bakade amerikanska cupcakes. Det blev verkligen gott, ocg.. extremt sött xD

Köpte världens godaste ansiktskräm och scrub idag på The Body Shop, btw. Deras nyaste, Citron! Supergott!!


Hatar att ta egobilder, det funkar bara inte för mig, hur kan alla andra lyckas??! Försöker i alla fall visa vad jag köpte :D

Men bäst för mig att sova nu, annars vaknar jag död i morron, och det vill jag ju inte :P

Puss och godnattt!! <3




20101503

Ett kort inlägg för att jag inte orkar idag haha. Har haft VÄRLDENS JOBBIGASTE  fyspass precis, så hela min kropp är DÖD!! Orkar knappt sitta upp. Sophie kommer i morron få den stora äran att ge min helkroppsmassage!

OKej, som vi alla vet så är Lady Gaga helt crazy, och jag har tyckt att hennes tidigare videor är... lite väl extrema... Kolla nu bara på den här som jag hittade!!!!!!!




Puss puss, nattinatti <3

... remember me...

Hej alla!

Okej, ett liiiitet tips till alla tjejer... använd vattenfast mascara om ni ska se den nya filmen Remember me !!
Var på bio idag med söta Nicole och såg den.. seriöst.. den var jättebra, det var den!! Alla i salongen satt typ lite diskret och snyftade, medan och och Nicole satt längst bak i salongen och storbölade!! Det var till och med så att två engelsmän som satt bredvid oss frågade: "Are you okay?!" hahahahhahah!!! Sjukt kul ju!!
Men den är sevärd, så om ni vill lägga pengarna på en bra film, se den! Men som jag sa förut... vattenfast mascara är det som gäller, så man inte ser ut som oss när vi kom ut ur biosalongn... dvs som två pandor. Charmigt.

Ska hoppa i sängs snart, sjukt trött! I morron blir det in till stan med Emelie♥ och försöka hitta lite vårkläder! Det lär ju inte vara så svårt, eftersom vårmodet börjar kika fram i alla affärer nu!

Puss och godnatt! ♥


Hade en helt sjuk dröm inatt, och sedan i slutscenen började den här låten spelas typ.
Någon som har koll på det där med drömmar som kan betyda nånting? haha

Allways






Finns inte ord för hur konstig den här dagen har varit! Allting har typ varit.. förvirrande?
Hoppas det blir bättre i morron.
Pallar inte skriva så mycket mer just nu, ska i alla fall iväg till teatern, så får hoppas på att den lyser upp dagen!

PUSS♥


Fantomen på Operan... 2!?

Gissa vad som stått i tidningen typ hela veckan?! JO: EN UPPFÖLJARE TILL FANTOMEN PÅ OPERAN HAR JUST HAFT PREMIÄR PÅ OPERAN I LONDON!!! GAAAH!
Ni vet ju alla hur otroligt kär jag är i filmen/musikalen Fantomen på Operan, den är så vacker och allting.
Men nu har kompositören till alla låtarna och en annan regissör skrivit en uppföljare, som handlar om tio år senare, då huvudpersonerna möts igen... punktpunktpunkt....

Jag vet inte om jag gillar det här. Jag har ju målat upp mitt eget slut på historien, och uppföljare brukar aldrig bli riktigt bra. Men vem vet, den här kanske är jättebra?!
Har lyssnat på några låtar, och de verkar ändå fina. Frågan är om historian är lika bra?
Ändå måste jag ju se den, finns det en uppföljare är man ju tvungen att se den på nåt sätt...

Eller vad tycker ni? Gillar vi detta eller inte?


Congratz!

Ville bara snabbt säga ett liten grattis till världens bästa Italienare som idag blir 22 år!! Bajsungen svarar inte på sin telefon när jag ska vara snäll och ringa, men men, för bli en liten hälsning här i stället!!

Puss och stort grattis till han!!




HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Okej..... hej.... Ska försöka vara lugn, är helt flummig idag haha. Det kanske är syndligt på rubriken... hmm..
Första skoldagen, och att träffa tjejorna igen och sitta och flumma gör en ju inte mindre... vårglad. DÄR SATT ORDET!!! VÅRGLAD!! Alltså... seriöst, jag har nog aldrig varit så glad åt att det töar!! Visst, det är mysigt med snö... men.. NU SKA DEN FÖR FAN FÖRSVINNA!! Det ska bli vår!!
Har tänkt på det... våren är bästa årstiden! Alla blir så lyckliga när värmen och solen kommer tillbaka, det är då allting händer liksom!

Igår blev det en mysig promenad med Ebba på långängen! Superkul att träffa tjejen, eftersom det säkert var flera månader sen och vi hade verkligen jättekul!!

Idag var då första dagen i skolan efter lovet, riktigt kul att träffa alla igen!
Eftersóm min fot aldrig blir bra, så var jag till läkaren med den idag. Men gud vad arg jag blev!! Hon var så otrevlig, fick verkligen känslan "Hej, kan du gå här i från jag vill hem" typ... Urk.. Hon sa att det kanske är nåt i muskelfästet, överaansträngning, att ja måste ha andra skor... men WTF!!!! Det blir det väl ändå inte av att man vrickar foten heller?!
Hon sa i alla fall att jag ska röntga den så ska göra det så fort det går. Och så sa hon att jag kanske inte kan göra vissa rörelser eller att jag får sluta träna helt!! GAAH!!! JAG BLIR GALEN!!!

Sen kom i alla fall Nicola och mötte mig för en fika på centrum. Helt plötsligt i kön så ser jag Emelie stå där!! WTF? Då ska hon fika med en kompis där, och vi hade ingen aning om att båda var där! Snacka om att jag fick en chock när hon utbrast: "Vad fan gör du här?!" hahah.. bästa kompisar xD
Jag, Nicole och Emelie åkte hem tillsammans, och de två kom verkligen bra överrens på en gång, och vi flummade hela vägen hem!! På lidingöbanan träffade vi EN Annika (hahahhahahah mitt fina uttrcknär jag såg henne xD ) och då blev vi i stället fyra flummiga tjejer som gick hem tillsammans!
Snacka om att de tjejerna räddade min dag!!
Alltså, ärligt.... Solen skiner, varm dag, vara med sina bästa vänner... KAN LIVET LEKA MER??!! :D


Bjuder en vårig bild från igår!


Godis är ett måste för att klara av en promenad, okej?! Vi är inte TJOCKA!!! :O hahahahahah gud vad jag är flummig xD Inte bra alltså att jag sitter och flummar för mig själv haha... hmm....

Nej, nu är det bäst att jag lägger av och går och lägger mig ínnan jag börjar överdriva... som jag kanske redan gjort...

NATTINATTI!!!!! <3

Back in town

Halllååå!!!
Känns helt sjuuukt att jag är hemma nu! Kändes på sätt och vis som att veckan i la France gick ganska långsamt, men samtidigt nu när jag ser tillbaka så har det ju gått jättesnabbt!!!!

Ska dra en snabb verson av min vecka:

Började med en skumpg flygfärd dit, i alla fall på slutet. Jag har aldrig varit med om liknande!! Shit.. det var som världens bergochdalbana. Seriöst, jag trodde att vi skulle krascha, så hemskt var det!! USCH!! Sen var det så dåligt väder så när vi var påväg till hotellet på kvällen hade våran väg genom bergen blivit avstängd p.g.a allt oväder, så vi fick övernatta på ett litet hotell i närheten!


Fin utsikt vart man än tittade

Vi bodde på ett mysigt hotell i en liten alpby som hette Serre Chevalier. Resten av dagarna blev väldigt lyckade. Vädret var väldigt blandat, några dagar snöade det, men vi fick nåra riktigt härliga soldagar också, så om man tittar noga så har jag nog en liten solbränna (a) haha.
Hotellet var som sagt väldigt mysigt, vi bodde i en "lägehet" där jag fick ett eget rum, asnice! :D Hade det verkligen toppen, med roliga människor, snygga killar, god mat... and you name it!


Självklart ser jag inte riktigt klok ut om dagarna nu backarna, men jag bjuder på det, typ ett tappert försök att ta en bild med solen i ögonen och er ut som en gris i ansiktet av solbrännan hahaha. Enjoy xD

Skidåkningen var verkligen jättebra, för er skidintresserade! det var ett ganska stort skidsystem, som liksom gick mellan tre byar, med ganska långt mellanrum, eller hur man säger, så det blev mkt att åka! Off-pist var det inte dålgt om heller, synd bara att det var rätt lavinfarligt.. men åkte där ändå (A) haha.


Gissa vilka skidspår som är mina?


Har jag nånsin nämnt att jag älskar min lillebror? haha

Hoppas alla haft ett underbart lov, precis som jag!! Har saknat alla massor!
PUSS!

RSS 2.0