Hejdå 2009, Hej 2010!

Årets sista inlägg! Det sista inlägget jag gör här på bloggen år 2009! har ju inte bloggat så länge, kanske fyra månader, men jag hoppas ni gillar den hittills! Till 2010 ska det bli lite ny design också, så det är nåt att se fram emot!
Fatta att ETT år faktiskt har gått! Det känns inte som det, men det gör det ju aldrig.
Men men, ska vara lite social, och om 50 minuter smäller det! Så kul!

Hoppas ni får ett härligt tolvslag och en bra början på 2010! Nytt årtionde!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!!! ♥♥♥


Såklart blir det en passande låt till idag! Happy New Year med Abba, kan nånting passa bättre?

NYÅRSAFTON!!

Godmorron alla!!
Ett snabbt inlägg innan jag sticker in till stan för att träffa en kompis.
IKVÄLL SMÄLLER DET!! Ett helt nytt år! Shit, det känns inte som att ett år redan har gått. Förra året var jag ju i Singapore på andra sidan av jordklotet vid den här tiden, men i år blir det som vanligt med typ fyra andra familjer. Vi kommer typ vara över 20 pers här hemma :S Fattar inte hur det ska gå till, hoppas de inte rör mitt rum bara.
Aja, hinner kanske ett sista inlägg senare ikväll, förhoppningsvis!! :)

Puss på er, ha en bra dag!


Back to town

Hej alla!!
Äntligen har jag kommit tillbaka från en vecka på landet i Leksand. Det var riktigt mysigt med massa snö, och det var KALLT!! Runt 20 minus varje dag, snacka om att jag nästan frös tårna va mig :P Mest tog jag det lugnt, var ute i snön och träffade kompisar. Det var riktigt härligt faktikst! Frågan är bara, vad har jag missat här hemma nu?
Juste, fick vad jag önskade i julklapp  -  en kamera!!! Så nu kanske jag faktiskt kan bli duktig på att lägga upp bilder här på bloggen. Ska bara lära mig hur man får in bilderna på datan bara... jag och tekniska grejer är ingen bra kombination, men men, det borde väl inte vara såå svårt, eller?

Ikväll blir det myskväll med Emelie, en vecka har gått och vi behöver verkligen prata av oss haha.
Hoppas alla haft ett bra lov hittills!

Puss o kram!

091222

Heej alla!
Sorry för dålig uppdatering, har bara inte haft tid nu när det är .. öh.. lov? haha. Har ni tänkt på hur underbart det är med lov egentligen? Jaa, det har ni ju förmodligen, dum fråga. Men ändå! Kunna vara uppe till två på natten och inte behöva bli väckt av en ilsken väckarklocka halv sju på morronen? Så härligt!!

Men men, idag vaknade jag typ vid 12, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag! Trodde klockan visade fel när jag vaknade först, men sen när det lagades lunch så fattade jag att den hade rätt haha.
Sedan kom Ebba förbi, vi gick en lååång promenad i skogen, och tog massa fina bilder med hennes kamera. Men hon är så seeg på att skicka bilderna, så det här inlägget får bli utan bilder.
När vi kom in igen, tog jag mig an att slå in ALLA julklapparna! Problemet är att jag suger på att slå in julklappar. Bokstavligt. Får typ använda mig av hela kroppen för att få ihop det med allt papper, tejp och snöre xD Ebba är ett vittne haha.
Sen när jag skulle ned för trappen och lägga allt under granen, och tänkte "bara du inte ramlar nu", tror ni inte att jag har glidiga sockor på mig, ramlar nedför halva trappen så att alla julklapparna flyger. Så nu har jag ett stort blåmärke på hälen och typ på armarna också. Hur klumpig får man va, egentligen? Plus att jag hade skrivit ett nästan helt inlägg, men råkade radera det, så hoppas det här blev bra ändå xD

Men men, i morron måste jag upp ganska tidigt. Surt. Ska till landet, och päronen har kommit på den fantastiska idén att åka tidigt >.<
Ska försöka blogga där uppe, men kommer nog bli mest att åka skidor, träffa människor och så!

Ni får ha det toppen här hemma!!
Massa kramar <3


Förmodligen ganska gammal låt, men jag gillar texten ändå. Lyssna på den!

?!?

Hur fan kan en människa ha mage att göra så där mot en annan?!
Vad tänker den med?
Så jävla falskt.


Wow... utmaning..

Sanny har redan lärt sig låten som jag visade tidigare.. och själv ska jag lära mig den här: Jag säger bara.. HJÄLP!! Men jag gillar utmaningar, so I will make it!


Nothing else matters - Scott Davis


Nu har jag...

... precis varit med sööta Emelie och pratat pratat och pratat. Gumman jag är så glad för din skull, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir nåt! Det är du verkligen värd det! Jag blir alltid så glad när jag är med dig, men att se dig så härr lycklig, att det bara sprudlar i dig gör hela MIG lycklig med!! Du är en riktig glädjespridare, och jag älskar dig!!! <3


Haha Felix ville att jag skulle lägga ut bild(en) från igår, hade tänkt lägga ut en JÄTTEFIN på Sanny när han ser ut som pippi långstrumo,  men jag ska vara snäll så låter bli hihi. 

Felix demostrerar hur god sin"kalasdricka" är haha

Tog inga fler bilder som blev bra tyvärr, får bli fler nästa gång!

Puss och godnatt allihopa!! <3


091220

Hej alla!
Hade verkligen en toppendag igår! Stan med Paola till att börja med, fikade och fixade nåra julklappar. På kvällen stack jag iväg till Farsta och träffade lite vänner. Supermysigt var det! Det får bli snart igen!

Nu har jag äntligen köpt ALLA julklappar! Stort tack till Vivvi som drog runt mig på stan hela dagen så att vi hittade allt! Nu behöver jag bara värme värme och en bra film kännerjag. Och kanske försöka fixa klart pepparkaks"huset" haha. Gott är det i alla fall!
hjälp mig, jag är verkligen i behov av ett par varma skor, men de ska ju vara snygga också! Funderar (som jag gjort i EVIGHETER nu) på att köpa ett par Uggs i alla fall, bara för att de verkar så varma och mysiga. Varför finns det inga skor som är snygga och varma på samma gång?!?



Snälla snälla Sanny lär dig spela den här låten på gitarr, så lovar jag att lära mig de där metallica-låtarna på piano!! Kan inte sluta lyssna på den här låten!

Kram på er, så hörs vi senare!

091219

Godmorron!
Idag tog jag en ganska lång sovmorgon, för att sedan bli väck av att lillebrorsan väckte mig med "santa Lucia, ge mig en tio, tian var trasig, lucian blev knasig blablabla..."    Och sedan attackerade mig där jag låg och hade min skönhetssömn :P
Nu ska jag ivg till stan  med Paola och shoppa resten av alla julklappar, så jag har det överstökat. MÅSTE HITTA SKOR TILL MIG!!! Mina har hål överallt, nån som har tips på varma, sköna, snygga skor?
Ikväll blir det fest hos Sanny med massa vänner, ska bli sjukt nice! Längtar!

Ha en fin dag alla!
Kramar!


Försöker...

♥Hahahah har bakat pepparkakor hela eftermiddan. Sjukt mysigt och kul, har också försökt fixa ett pepparkakshus, fast det tillhör min familj att det alltid blir pepparkaksruckel i stället och.... verkar bli så i år också hahah! Kolla bilden liksom :



Så där ser det ut nu, fortsätter i morron, taket rasade ihop totalt och ligger flera bilder, så får fixa nytt haha. Men men, i år SKA vi ha ett pepparkakshus, det har jag bestämt!!
Brukar ni ha pepparkakshus? :)

kramar

All I want for Christmas is you

Shiit, kom på att detta band har gjort den här låten. Shit vad jag lyssnat mycket på den såhär när det är jullov, tycker de gjort den bra! Eller vad tycker ni? ;) hahah... I know, min musiksmak är en STOR blandning.


Tänka bara tala om att........

.............. NU HAR JAG JULLOV!!!!!!!!!!!! :D:D


091217

Hej alla glada!
Nu är det bara EN VECKA kvar till julafton, och i morron är det skolavslutning! Thank God. Jag behöver verkligen det här jullovet känner jag.
Idag hade vi i alla fall en ganska vanlig torsdag, och trots att det snöade så mycket så gick jag hem haha. Kanske 4-5 km, men det var inte så jobbigt som man kan tro! Det var supermysigt att gå i alldeles nyfallen snö. Så himla härligt!
Äntligen inga läxor eller någonting direkt på eftermiddan, så kan bara ta det lugnt för mig själv, se film och ha mysigt.

Skriver kanske mer senare!
Kramar♥




Hardrock Hallelujah!


091216 Julshow!

Hej alla!
Idag har varit en lååång dag, och i morse funderade jag nästan på att inte gå upp för jag trodde den skulle bli helt hemsk. LÅng skoldag, och sen direkt till ishallen för att ha julshow som jag trodde skulle gå åt helvete!

Men det blev en ganska bra dag i alla fall, och julshowen blev inte så misslyckad som jag hade trott. Det var riktigt kul att visa vilddjuret inom mig för publiken, och spöka till mig och de andra i gruppen rejält! Känner mig riktigt hemma i den här klädstilen. Haha, vi såg åt som riktigt hårdrockare!  Låten var ju Hardrock Hallelujah, av Lordi haha. Visar bilder här nedan! Nu ska jag försöka få bort allt svart smink och all hårspray ur håret, har fortfarande en rejäl snelugg haha.
Enjoy!!


Helena och Paola trängs framför spegeln för att sminka sig...


Josefin fixar med nitbältena..


Helena går lös på håret..


Paola och Josefin är redo att rocka loss på isen..


Pauline har förvandlats...


Redo att visa att man inte behöver vara små prinsessor som kan ta över isen!

Tack tjejer, ni gjorde verkligen min dag! Ses nästa år, I guess!

Puss och kram♥

Winterwonderland

Knäppte några bilder påväg till skolan, vet att alla typ skriver om att det snöar nu, men ändå. Jag har inte direkt längtat till snön, gillar ju sommaren, men kom ihåg idag hur otroligt fint det är!


Nere vid Ekholmsnäs



Kram på er!


?

Why can't I take my eyes off of you?

15/12-09 SNÖ!!

Godmorgon bloggen!
Idag är en sjuukt skön dag, har haft sovmorgon hittills, och har det fram till 12.40! Vaknade i morse och såg att det var HELT VITT ute!! Det har ju kommit massa massa massa snö under natten, och det snöar fortfarande!! Hjälp, hur ska jag ta mig till skolan idag? :P tar så långtid att åka tåg dit så det pallar jag inte, men har ionga vinterdäck på cykeln, så om jag cyklar kommer jag säkert bara köra omkull xD Beslutsångest as allways, hjälp mig nån? haha.
Nu på morgonen har jag bara tagit det lugnt, tittat på film (The Holiday, så sjukt bra den är!!). FUnderar på att göra nån liten lunch innan jag sticker, men det är helt tomt i kylen :S Jaja, får se om jag kan  hitta på nåt av det lilla vi har hahah.

Hoppas alla får en bra dag!
Kramar♥

13/12-09

Finns det något härligare än att en hel kväll vara med några riktigt härliga männsikor, skratta, mysa och allt?
Det var i alla fall klart värt den långa tågfärden ut till Farsta Strand för att fira Emil. Galet kul var det, träffade massa nya roliga människor. GRATTIS TILL EMIL IDAG SOM FYLLER 17!!
  Sorry Sanny att jag råkade spilla ut Felixs cider över hela golvet genom att kasta en kudde på honom. Hur klantig får man va?! xD

Idag så blir det till att plugga engelska engelska och... engelska.. har typ 200 glosor till i morron till provet.. snark.. Men men, efter det här provet är allt över typ. Sen blir det förmodligen bara chilllektioner.
Sedan blir det träning för julshowen som är på onsdag kl 18, för er som är intresserade!



Kramar♥

Julklappsshopping

Hej alla!

Idag har jag shoppat JULKLAPPAR!! Finally. Har fortfarande en del att köpa, men nu har jag åtminstone köpt hälften, så det är bra! Som vanligt när Pauline är ute och ska köpa grejer kommer jag på att det... det... och det ska köpas också, så handlar massa till mig själv xD  Men men, känns jättebra nu i alla fall, tack Emelie som stod ut med mig idag tihii. Men jag blir så galen på alla människor som går hit och dit och in i MIG!! Får panik :P
På hemvägen började det snöa massa, så det var supermysigt ju! Helt vitt ute, och själv såg jag snarare ut som en snögubbe när jag kom hem haha.

Nu sitter jag och käkar makaroner, tittar på Harry Potter och laddar inför kvällen! Ska bli så sjukt kul att fira Emil och träffa alla som jag inte träffat på jättelänge!

Ha en fin kväll alla!
Kramar♥

Äntligen helg!

Äntligen helg hörrni!! Och nu är det bara en vecka kvar i skolan, och sen är det tre veckor lov! Så himla skönt, har längtat så länge till det. Tror alla är i behov av lov nu!
I dag hade vi terminens näst sista prov i Matte A, tror faktiskt det gick rätt bra! Fick till det på en del Mvg-uppgifter på slutet, så jag hoppas verkligen att det går bra!
Så idag har faktiskt varit en himla skön dag. Hade bara matteprov från 8-11 och sen slutade jag :) Så har varit hemma och tagit det lugnt, ätit, duschat.. kollat runt på datorn lite, ätit upp allt mitt godis och vill ha mer... Funderar på att se nån film nu eller nåt :)
Älskar den här kollektionen på nellys.com. Nån som vill köpa nåt av det i julklapp till mig? (a)
I helgen bara MÅSTE jag fixa julklappar, för har typ inte fixat en enda än! Och nu är det ju inte SÅ lång tid kvar, så känner att jag måste fixa det nu!
Sen hoppas jag att jag ska kunna fira Emil på kvällen som fyller år! Grattis till honom!

Som en del vet så är jag ju ett stort fan av Taylor Swift (kanske inte så mycket jag i hennes musik, men ändå, tysker hon är riktigt bra!) och nu har hon tydligen släppt en skiva med låtar med piano, och ni vet hur galen jag är i piano, så det kan ju inte bli bättre! Den här låten är superbra:


Hörs senare! Kramar ♥

Tired

Så skönt trött idag, så pallar inte skriva nåt ikväll mer än det här typ haha.
Lyssna på den här låten, så sjukt fin!!
PUSS!

5/12-09

Vilken dag!!!
Gick upp nån gång vid tio, och sen vid elva stack vi iväg med familjen för att kolla på färger till nya rummen (men nu har jag kommit på att jag vill tapetsera rummet i stället, om nu pappa tillåter -.-' ). Sen tyckte mamma och pappa att den affären på kungsholmen hade för lite, så vi käkade thaimat till lunch, och stack sedan till Bromma där det fanns mer.
Efter det såg jag "Cats" med Emelie och hennes familj. NI MÅSTE BARA SE DEN!!! Alltså, ärligt talat, jag har aldrig sett något liknande! det var det bästa jag någonsin sett (För er som inte vet så är det en musikal som går på Cirkus, som ligger ungefär vida Gröna Lund). Skådespelarna var grymma, de rörde sig EXAKT som katter, sjöng otroligt bra och gjorde fantastiska arkrobatkonster och allt möjligt. Det var så himla bra!! Plus att det var bra musik också! Andrew Lloyd Webber har ju skrivit musiken också, han som skrivit musiken till min favoritfilm "Fantomen på operan", så kanske inte så konstigt :D Ni som har möjlighet bara måste se den, jag rekommenderar den verkligen!!!



  I alla fall, sedan så åkte jag direkt till Sophie för att fira hennes födelsedag, så det var kul att träffa gamla gänget från förra skolan igen!
Sen åkte jag hem, det var mörkt, kallt och allt jag gick och tänkte på när jag gick hem från tåget var att få krypa ner under mitt varma täcke och sova.. men när jag kom hem så var ingen hemma, och jag hade INGEN NYCKEL!!!! FUCK IT!! Så jag sprang runt till exakt alla grannarna för att kolla om de hade en extranyckel till vårt hus,men ingen hade det eller så var de inte hemma. Så fick gå till lillebrorsan kompis, för att hämta jakobs hemnyckel. Fastnade hos dom ett tag också och spelade kort, så kom hem först vid tio. Har inte vait hemma på hela dan!!
Här efter kommer jag ALLTID ha hemnycklarna med mig!!



Nu är jag galet trött, så ska släcka tidigt! Hoppas alla haft en bra dag!
Kramar♥

Bra låt ^^


FREDAGSMYS!

Äntligen är det fredag hörrni! Det är galet vad jag har längtat, och den här veckan har kännts så himla seg. Men jag antar att det är så, men det är ju faktiskt bara två veckor kvar nu, och sen är det lov!! (eller.. är vi lediga på julafton..öhh?? Nog bara Emelie som fattar det där xD )    
  Var egentligen på världens sämsta humör idag, kände verkligen att jag gick runt hela dagen och surade. Gick typ runt och klagade på allting. Sorry för det, men jag är bara så otroligt trött på skolan och allt nu så det är stört! Så jag skyller på det ;)
Nu är i alla fall engelskapresentationen klar, och samhällsdebatten också, så det är skönt!

Ikväll blir det förmodligen bara lite mys med Emelie, vi tänkte ha lite julmys med massa godsaker som hon tydligen har hemma nu, så jag kommer rensa hennes skafferi! Hon kommer inte ha någon knäck kvar i morron i alla fall moahahah.

Kanske skriver mer senare! Puss!


Beautiful eyes

Your beautiful eyes,
stare right into my eyes
And sometimes I think of you
late at night
I don't know why
i wanna be somewhere where you are,
I wanna be where..

You're here,
your eyes are lookin' into mine,
so baby make me fly
I'm lookin' through your,
I'm lookin' through you eyes

Beautiful eyes, Taylor Swift


2/12-09

Fatta att det är December!! igår gick jag runt hela dagen och sa att det inte märktes ett dugg, men idag när jag skulle iväg till skolan var det ju helt vitt ute av frost! Plus att det var minusgrader hela dagen! Inte konstigt att jag typ tappade känseln i benen på cykeln dit och hem haha.
Dan var i alla fall rätt bra, I guess. Och i morron blir det en riktigt chill dag. Våra lärare har ju kommit på den fantastiska idén att ha en språkdag -.-' Har ingen aning om hur det kommer gå till, men tror ialla fall att det är nåt med att vi ska lära varandra våra språk som vi läser... jag snarkar för det, men eftersom vi både får sovmorgon och slutar TOLV så går jag med på det.
  Sen efter det har jag och världens bästa Emelie bestämt att åka och shoppa, så det ska bli riktigt myys! Har kanppt börjat tänka på att köpa julklappar än, så ska försöka skriva ner en lista med vad jagska köpa till alla till i morron! har ni börjat fundera på julklappar än?

Ha en fin kväll alla! Kramar♥

Utbytesår here I come?

Idag har varit en ganska bra dag! Mådde tillräckligt bra för att gå till skolan.
Vissa av er kanske vet att jag funderat ett tag på att åka på ett utbytesår till Frankrike? Brorsan gjorde ju det förra året och han hade det bokstavligt talat toppen, och pratar dessutom flytande franska nu, så det är klart att lillasyrran blir sugen!
  Var i alla fall på ett sånt där informationsmöte med YFU (Youth For Understanding) som Filip åkte med. JAG ÄR TAGGAD!!!! Allvarligt, när de berättade om allt blev jag så himla taggad på att åka! Det är såklart att jag skulle sakna allt här hemma OTROLIGT MYCKET, men ändå, jag tror att det kan vara en riktigt rolig upplevelse!
  Men jag började fundera ganska mycket på vart man skulle åka. Jag blir sugen på USA, för att testa High School, och det verkar så slappt och kul. Bara roliga ämnen hela tiden. Samtidigt vill jag åka till Frankrike, för att kunna prata ett tredje språk flytande... Sen blev jag lite intresserad av att åka till Thailand också... fatta att bo där ett år! Fast då är det ju mest för kulturen liksom... Finns det någon som kan ge mig råd i vart man ska åka???



Puss och kram♥

RSS 2.0