<3

Emelie Viktoria Charlotta Ahlström,
ville bara tala om vilken underbar vän du är!
All borde ha en så fin vän som dig, är så glad att du finns!
Du betyder verkligen massa för mig, efter allt vi gått
igenom tillsammans, alltid funnits där för varandra.
Vill beskriva med ord vilken fin människa du är,
men det finns inte tillräckligt med ord.
Puss på dig.
Bästa vänner för alltid<3



                                              

lalalaa

How can something so wrong, feel so right all along?


Söndag^^

Godmorron alla!
Hur mår ni? Med mig är det bara bra. Har nyss kommit hem från Emelie efter att ha käkat frukost med henne och hennes pojkvän. hon smsade mig och väckte mig i morse, och bad mig komma över och äta frukost. Så jag släpade mig ur min varma säng och gick bort till henne. Tur att hon inte bor så långt bort!! (än så länge).
Det blev en aning misslyckade stekta ägg och supergoda mackor med tomat och mozzarella! Mums! Efter det utmanade de mig i Tekken, nåt tv-spel ochdet gick väl....... det kan vi ta en annan gång :P

Igår stack vi först till nya huset och kollade på tapeter, tror jag har bestämt mig... nästan.
Efter det blev det av till medborgarplatsen till 4sound med Fluffy och Sanny. Spelade lite instrument. Det var egentligen tänkt att vi skulle dra på nån bio, men eftersom det inte gick nån bra stack vi hem till Sanny i stället och hade världens myskväll med film och gott käk. Fluffy lagade köttfärssås med spagetti till oss (A)

Idag blir det nog till att plugga lite, känns som att vi har mycket nu i veckan... usch.

Ha en fin dag alla! <3


29/1-10

Ett kort inlägg nu innan jag kryper till sängs! Kändes bara som att jag inte bloggat på nåra dagar... eller i alla fall någon dag. Sak samma!
Har ni tänkt på vad den här veckan har gått fort? Svisch och så var den förbi känns det som! Galet galet. Kändes som igår när jag gick upp på måndasmorgonen haha. Så skönt med fredag!
Någon mer än jag som följer Let's Dance? Jag har i alla fall gjort det varje år sedan det började sändas... tror jag måste ha gått i sexan eller nåt? Fjärde året alltså. Men jag blir så galen på alla korkade svennar som röstar på fel personer.. GAAH!! Idag åkte självklart den bästa ut..  Morr. Inte okej.. Haha.

I morron blir det väl in till stan för en fika och sedan bio!! Ska bli kul. Vi hade egentligen tänkt se Paranormal om jag vågar.. men  nu när jag kollar på SF verkar de inte gå längre.. Är det så? Har den slutat sändas? Oooj vad besviken jag blir i så fall... hrrm.. eller inte.

Sjukt trött nu i alla fall, ska krypa ned under täcket med en bra bok!
Puss på er!

Veckans favoritlåt, kan inte sluta lyssna på den!! Så fin! :


Pallar inte rubriker....

nu har jag varit på träning och sitter och funderar på att sova. Men det första jag gör när jag kliver ut på isen är att sträcka mig i rump/lårmuskeln och det gör ONT!! Så kunde knappt träna nånting idag, eftersom det var mitt hoppben och allting. FUCK!! Det måste måste måste läka till på söndag, för jag måste måste måste träna inför tävlingen!!

I alla fall så hade ensam träning på fys/rörlighetsträningen, och är man med Bea går det som det går....


Vi tränade i alla fall på stående spagat...


Bilman à la Pauline


Bilman à la Bea


Efter att vi varit seriösa blev det massa flum och misslyckade försök till hoppbilder. Men det här på mig blev rätt lyckat faktiskt, eller vad tycker ni? haha.

Puss och godnatt nu, måste sova!!



27/1-10 SNÖSTORM!!

VARNING FÖR SNÖSTORM UTE!!!
Kom precis hem från en skön skoldag, eller vad man nu ska kalla det, skolan kallar det specialschemadag. Började med ett konstigt Engelskaprov direkt på morronen. Några uppgifter var ganska svåra, men jag hoppas jag klarar mig!!
Sen var det någon information angånde extrakurser man kommer läsa i tvåan. Frågan är om jag måste välja, eller om jag kan vänta till nästa år?

Nu är jag i alla fall hemma. Så skönt att få sluta tre timmar tidigare än vanligt! Ute i snöstorm, var helt vit som en snögubbe när jag kom hem.
Nu sitter jag och lyssnar på massa fin pianomusik som jag vill lära mig och mumsar på naturgodis. Ska försöka fixa franskaläxan så jag får det överstökat.

Hörs senare! ♥


Så vacker!!

25/1-10

Hallå Solstrålar!

måndag igen, och en hel vecka framför oss haha.
Sticker iväg till träningen nu, och hoppas att det går bättre än igår. Förstår fortfarande inte vad mina bena hade för sig då hahah.


Sjukt fin låt ♥



...

I see something behind your wall.... Something I can't refuse.


...

I see something behind your wall....


24/1-10

Hej alla!
Hur mår nI? Själv är jag bokstavligt talat helt slut. I alla fall nästan. Men har piggnat till nu en del.
i fredas så kom jag hem från skolan, men stack i stort sett direkt ut till farsta med Emelie för att träffa massa härliga männsikor. Det var riktigt kul, men vi kom inte i säng förrän vid tre-fyra tiden och sov inte speciellt mycket. Vaknade hela tiden och tillslut gick vi alla upp runt sju. Så det b lev inte mycket till at sova!!
Lördagen var ganske lugn på dagen, låg mest och tyckte synd  om mig själv och min huvudvärk.

Lördagskvällen blev till att sticka till min söta Magdalena och fira henne som fyllde 20 i veckan!! Det blev mysig tjejkväll med massa bubbel och gott att äta!




hahah, viga gänget!


mina fina tjejer!


Den fina och goda tårtan!

Ska försöka komma tillbaka till verkligeheten nu och plugga, har massa engelskasaker i veckan som måste bli klara nu!
Ha en bra dag alla!
Puss och kram <3


....

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me,
Papa, paparazzi
Baby there's no other superstar, you know that I'll be
Your papa, paparazzi


Paparazzi

Okej, nu kommer ni säkert tycka att jag är efter, som inte sett denna video än, men så är det om man heter Pauline haha. Har väl kommit in i nån "Lady Gaga-period", såni får stå ut. Tycker bara det är så kul när de pratar svenska i den här videon! Plus att det är en rätt bra låt^^
Enjoy^^


19/1-10

Hello Sunshines!

Shit, nu känns det verkligen att skolan är igång igen... suck... hatar det. Har suttit i princip ända sedan jag kom hem från skolan tills nu för kanske en halvtimma sen och sammanfattat HELA EU!! Säg att jag är duktig haha.
Känner mig helt snurrig i skallen nu efter allt. Vill bara att det ska bli fredag så att allt kan vara över!

Nu sitter jag i alla fall hel och ren vid datan, efter en härlig dusch. Nån mer än jag som älskat alla tvålar från Lush? Tycker de är galet underbara, särskilt de där "jelly", som är som gélé fast en tvål haha. Så nu luktar jag gott.

Ska försöka sova snart, så jag är pigg i morron, det är en lång dag. Men på något sätt gör det inget för just nu känns det som att alltid går uppåt, eller vad tycker ni? Vi går mot ljusare tider? 

 Hoppas alla haft en bra dag!

Puss och kram <3

nattinatti

Tänk vad lite slipning av skridskorna kan göra! Trodde ju att jag hade börjat bli riktigt dålig på att åka ett tag, och så slipade jag skridskorna, och PANG så gick det jättebra att åka igen.. min axel har inte varit så här hög av bra på länge (för er som förstår er på konståkningsspråk)!! Så kul! Så idag åkte jag igenom programmet massa massa massa, är helt gelé i hela kroppen. Men det är tävling om 3 veckor, och vill att det ska gå bra!

Lyssnar inte alls på sån här musik, tycker bara den sorten är irriterande,  men den har fastnat totalt på min hjärna:





Godnatt, hörs i morron! <3

Söndag= PLUGG!

Uusch, har suttit ända sedan jag vaknade och läst igenom hela jävla EU. Så galet tråkigt det är, men faktiskt så tror jag att jag förstår lite av det. Efter många repetitioner så börjar det gå in i min hjärna. Hoppas det inte hinner försvinna tills på fredag bara då provet är.. Urk.
Ska försöka plugga vidare, men det är i stort sett omöjligt när ens tioåriga lillebrorsa och hans klasskompis håller på och väsnas med sina typ radiostyrda bilar, PRECIS UTANFÖR MITT RUM!! Shit vad dom låter... jag blir galen.
I stället sitter och och tröstäter av det bästa som finns - TOFFIFEE!!! Mums, det tröstar lite. Hmm... hur går det för mig och mitt nyårslöfte att försöka äta mindre godis? xD Jag skyller på PMS....



Tror vi alla kan hålla med om att jag är galen i det.... okej? :P

Men men, om jag vill hinna göra nånting annat än att plugga i dag ska jag försöka koncentrera mig nu.
Hörs senare, ha en bra dag! ♥

Lördag

Helgen kunde inte varit mer efterlängtad!! Äntligen fick jag sova länge på morronen. Det är inte hälsosamt med skola när man  måste gå upp 06:00. Inte okej.
Idag stack jag i alla fall först in till tekniska högskolan nånstans, och slipade skridskorna på en affär där. Var i akut behov av att göra det, nu hoppas att jag ska kunna åka som vanligt igen. Har ju säkert inte sett klokt ut när jag åkt mitt program på sistone.. haha.
  Efter det, som inte alls tog lång tid, så mötte jag upp Sanny och Felix vid Gamla Stan. Stack till någon musikaffär på fridhemsplan och de spelade för mig (A) så sjukt fint alltså :)

Får se vad som händer i kväll, först ska jag göra en Apelsinsufflé till efterrätt!
Ha en fin kväll!


Schweiz?!?

Hej alla!
Shiiiit, igår fick jag brev från YFU, den organisationen jag söker för att åka på utbytesår med... de hade inga platser kvar till Frankrike, men i stället så har de föreslagit att jag kan åka till den fransktalande delen i Schweiz! Faktiskt så tror jag att det kan bli snäppet bättre, det är ju ett riktigt bra land. Och om jag har tur så kanske jag kan komma till någon skidort där?
När jag fick brevet igår blev jag först riktigt glad, såklart jag vill åka! NUNUNU!! Men..... ETT ÅR?!? Det känns helt plötsligt galet lång tid. Ett helt år, utan alla här hemma? Får en sån klump i halsen när jag tänker på det. Tänk om massa har förändrats när jag kommer tillbaka då?
SKA JAG ELLER SKA JAG INTE ÅKA?!?

Skolan
är i alla fall igång nu, känner att jag måste plugga. Och i morron börjar det nya shemat märkas... att jag slutar fem. På en fredag!!! Inte okej.
Men men, jag ska väl klara det, har klarat det mesta.

Kram på er!

Skola i morron?!

Sorry, nu har jag inte skrivit på ett tag. Blir ju så ibland, att det blir ett upphåll när man bara inte hinner skriva. Man måste jag ta vara på lovets sista dagar!
Känns helt sjukt att lovet redan är slut!! Vart tog de där tre veckorna vägen?! Buhu, vill itne tillbaka till skola med massa plugg...
Men men, det går mot ljusare tider, bara drygt 20 veckor till sommarlovet.. det ska vi väl klara? Eller?

Men men, ska sova och samla krafter tills väckarklockan ringer i morron.
Kram kram!!


klart... :S

Sådär, nu var ansökningspapprena till YFU i stort sett klara, angående utbytesår till Frankrike till tvåan. Pirrigt som fan, ska på nån intervju i morron... Men men, får se om jag åker eller inte, har inte bestämt mig, känns så läskigt. Men vi får se!
Nattinatti!


Klart!!

Song for Sienna

Såg att Emelie laddat upp den här på sin blogg, när jag spelar "Song for Sienna" av Brian Crain. Har länge funderat på att lägga upp nåt när jag spelar, så passat på nu jag med haha.
Älskar i alla fall den här låten!




7/1-10

Idag träffade jag Magdalena och Veronica i stan. Vi möttes på The Coffee Place på kungsgatan, blev en chailatte och någon sorts hallonpaj. Supergott och supermysigt!!

Jag och min söta Magdalena <3



Hihi mina flickor <3


Shiit, jag kan verkligen ALDRIG vara seriös på bilder haha. Men den här bjuder jag på, jag ser ju typ ut som en tandlös fullgubbe xD Galna jag...

Puss!

Gårdagen

Hej alla!
Ett kort inlägg ikväll för jag är så trött som man bara kan bli. Men men, gårdagen var i alla fall toppen med tjejorna. Sov ju hos Emelie. Låter bilderna tala!


Började med mysig middag på tu man hand med Emelie. Pasta med grön pesto och hackade cheshew-nötter (hur det nu stavas) Gott var det!


Sedan tvingade Felicia ut oss i nästan 20 minusgrader att möta henne på vägen, som GICK från brevik.. BRR!!


Hahaha Felicias hår hade till och med frysit till is, föstår ni hur kallt det var?!


När vi väl mött Felicia kunde vi ju itne låta bli att ha kul i snön på väg hem till Emelie


Felicia och Emelie gör en klassiker..


Resten av kvällen blev det julklappsöppning, massa flum och film.


Finns massa fler bilder, men jag orkar inte ladda upp fler för datan är SEEG(!!!) och jag orkar inte hålla ögonen öppna längre. Hade i alla fallen toppenkväll, tack tjejer <3

Nattinatti <3

Väntar....

Shiit, idag har jag gjort någonting STORT för att vara mig. Jag har FRIVILLIGT gett mig ut i längdskidspåret hahah. Alla där ute i spåret måste ha fått sig ett gott skratt som jag ser ut när jag åker längdskidpr, för jag kan ju typ inte åka känna det som. Skidorna bara glider hit och dit och kommer hela tiden in på konstiga spår. Men men, sånt är livet. Det var skönt med lite motion i alla fall!

nu sitter jjag och väntar på att Emelie och Felicia ska komma hit :) Ska laga middag och ha mys, sen blir det nog att sova över hos Emelie efter det.

Ha en fin kväll alla!
Puss o kram

Bilder från igår

Goodmorning Sunshines!

Tänkte ladda upp lite bilder från igår. Träffade Sanny, Felix och Emil i stprt sett hela dagen. Först blev det till att vänta på morgontrötta Emil för att sedan käka lunch på något ställe. Sedan drog vi hem till Sanny, Killarna hade ju sina gitarrer med, så det blev att chilla i soffan och lyssna. Så sjukt fint!!


Felix spelar..


Haha Emil försöker hänga med i tempot


Sanny spelar min favoritlåt, Awake - Secondhand Seranade


Jag fattar inte hur man kan hålla reda på alla de där strängarna samtidigt.. omöjligt ju!!

Försökte lägga upp en video när de spelar  "How to save a life", men självklart krånglar det. Varför är jag inte förvånad? haha. Nån teknisk människa, hjälp mig? (a)

Ha en bra dag alla!
PUSS

4/1-10 ( 01:20)

Hej alla!

Har inte skrivit på nåra dagar känns det som , fast så lång tid kanske det inte är eller? I lördas blev det i alla fall en liten shoppingrunda med pappsen på stan, hittade en del snygga kläder, stickad tunika, några tröjor. Hittade också ett par knähöga stövlar, skitsnygga verkligen. Fatta, detta är STORT att Pauline hittar ett par skor hon gillar, stor applåd tack :P Sedan träffade jag Sanny och Fluffy och det blev en liten runda på stan med dem med. Kul!

Idag har jag varit i stan och träffat Paola<3. Det blev som vanligt en Chailatte på Wayne's innan vi stack ut på stan och letade lite på rean. Hittade en rolig tröja på Top Shop, med texten "Buy this girl a drink" på. Asbra ju!! Efter det stack jag direkt till Söder för att käka middag med famlijen på någon Vietnamesisk restaurang. Efter det blev det bio med ett gäng vänner, så kom nyss hem från stan efter att ha tittat på Sherlock Holmes.  Den var bra! 
Så idag har varit en låång dag, nu vill jag bara krypa ned i min säng!

Nattinatti allihopa!
Kramar♥


Paranormal Activity?!?

Varför vill så många att jag ska se denhär filmen?!?


Alla säger ju att den är jätteläskig!! Hmm... låter lite scary, eftersom jag inte brukar kunna sova riktigt på flera nätter efter att ha sett en skräckfilm. Okej, kanske inte riktigt, men ändå! När jag ser själva filmen tycker jag mest att det är kul, men sen efteråt blir det mindre kul när det knackar i huset och så..

Okej, jag säger såhär: Jag ser den på ETT villkår!! Vi ska gå och se den i en stor grupp, jag sitter i mitten, framför mig ska det sitta världens längsta person som gör att jag knappt ser skärmen. Då ser jag den!!

1/1-10

Årets första inlägg då!
På nåt sätt känns det härligt med ett nytt år, massa saker har ju hänt år 2009, både bra och dåliga, så kanske på sätt och vis skönt att lämna det bakom sig? En ny start? Jaja, jag är säker på att 2010 vlir ett toppenår, eller vad tror ni?
Igår kväll/natt var väl rätt galen. Shit vad pinsamma vuxna kan vara egentligen, helt sjukt. Undrar hur mycket som gick sönder igår egentligen haha. 
  Min dag började med att Sanny väckte mig runt elva, men jag sov vidare till nån gång runt tolv, fixade lite här hemma, det var ju en del att städa, och sen stack jag in till stan som var TOTALT DÖTT!!! Vi gick runt hela stan, för att sedan hamna på Wayne's med en Chailatte.
Och nu sitter jag här.
Ikväll kännerj ag bara för en lugn hemmakväll med me, myself and I. Kan inte bara familjen åka bort nånstans? Haha. Vill bara se nån bra film, göra ansiktsmask, fixa naglar, skriva, lyssna på musik och sånt..
Vi får väl se hur det blir helt enkelt!!

Hoppas alla haft en bra dag!
Kramar♥

RSS 2.0