They don't know how long it takes, waiting for a love like this...

4 DAGAR KVAR. Jag freakar. Jag grater. Jag har en konstig känsla i hela kroppen. Hur gick detta till? Jag fragar mig det hela tiden. Vart tog tiden vägen? Samtidigt som jag nu önskar att varje stund kan vara förevigt.
Det blev en konstig helg, som vart helt annorlunda än vad jag och Benjamin planerat. Men med hjälp av honom och hans gulliga familj gick det väl bra tillslut. Hoppas jag.
Manga tårar blev det. Manga kramar. Manga kyssar. Manga fina ord. Inte för att det var sista gangen vi ses. Bara sista helgen innan jag aker.
Men jag tror pa oss. Vi tror pa oss. Ingen av oss vill förlora den andra, sa da maste det ju funka? Vi pratade om allt, det vi är rädda för, det vi ser fram emot. Vara känslor för varandra. Och nanstans har jag en känsla av, att även om vi kommer befinna oss i helt olika länder, sa kommer det funka.
Tro, hopp, kärlek - det är väl det som behövs?


Det här blir nog det sista inlägget fran mig. I veckan kommer jag inte ha nagon tid, med all packning och allt som jag kommer behöva fixa inför resan. Om en vecka är jag tillbaka i Sverige igen. Vi ses där istället!

Puss! <3

Your name, forever the name on my lips

Hello!

Tisdag kväll.. och näe ikväll är jag inte på mitt bästa humör. Fast igår och i söndags var det ännu värre. Alltså, vart tog tiden vägen egentligen? Det kan inte stämma att det bara är en månad kvar tills jag står med fötterna i Sverige. Och bara 3 ½ vecka tills jag lämnar Schweiz. Det kändes som igår jag stod och stressade för att månaderna gick fort, och det var ändå 3-4 månader kvar. Jag har på nytt glömt bort att jag saknar Sverige och alla. När jag satt där och grinade på tåget efter att pappa precis åkt tillbaka till Sverige. Tyckte jag verkligen det var så hemskt? att det var så lång tid kvar? Veckorna sprang ju iväg. Det är så konstigt att jag inte ens kan räkna ner månader längre, för det återstår inte ens en månad.
De sista veckorna kommer vara så olidliga. Väntan och alla preparationer för att åka hem, väntan på att tiden rinner ut. Samtidigt som Benjamin har så mycket nu men både basketen och sina slut-prov för hela hans gymnasietid. Vilket betyder att vi kommer kunna ses mycket mindre än i vanliga fall. Det skär i mig, samtidigt som jag får tänka att de här sista veckorna bygger på vår framtid. Klarar han alla sina test betyder det att vi kommer kunna ses oftare i höst. Så jag får väl hålla ut liksom. Får stå där och nicka förstående liksom.
Det är väl mest honom, och mina fina vänner här borta som gräver i mig att åka ifrån. Åka ifrån allt jag kämpat för hela året. Åka ifrån livet jag byggt upp, vännerna jag skaffat, språket jag lärt mig. Men jag vet att det ändå inte är slut. Som Benjamin säger: "Det är absolut inte slut, det är bara en förändring". Jag får tro på orden. Jag tänker i alla fall göra det bästa av de sista dagarna jag har kvar nu. Ta vara och njuta av varje dag!

Hur har ni tyckt att det funkat med min blogg då? Jag kan ju inte säga att jag varit den mest abitiösa bloggerskan i år kanske. Det blir så, man har mycket på helgerna, sen finns det inte så mycket tid kvar i veckan att skriva, även om jag skulle vilja!Nu ska jag fortsätta med en grej jag fixar med till Benjamin och jag kan verkligen inte släppa... Jag håller på att göra en liten film till honom, men alla bilder på oss från hela året, och med musiken som får mig att tänka på honom. Det ska bli en del av hans födelsedagspresent!

Pusspuss!


What am I gonna say, when you make me feel this way?

Hej på er där hemma!

Här kommer ett litet inlägg med bilder från i tisdags då jag och Benjamin var på bal tillsammans! Han slutar ju sista året på gymnasiet nu, så det var den årliga balen. Så jag fick bli presenterad inför hela hans klass och hans kompisar. Det var faktiskt riktigt roligt att träffa dem! Även om jag inte kunde stanna så länge, utan fick ta sista tåget hem, så var det en lyckad kväll och jag kände mig så fin med honom vid min sida! Att kärlek kan kännas så bra...♥
RSS 2.0