Ett spel om en Wäg som till Himla bär

Hallå där!

Nu var det som vanligt någon vecka sedan jag skrev sist. Det är bara det att det liksom aldrig blir av här! Går på dagarna och tänker lite vad som kan va kul att skriva på kvällen, men tiden finns liksom inte! Eller så glömmer jag helt enkelt bort det. Eller har inte kameran med mig så det kan bli någon rolig bild.
I måndags stack jag ner till huvudstan för att hälsa på lite folk där hemma. Har kommit på att det är väldigt mysigt att åka tåg! Jag gillar det i alla fall! Man känner sig liksom så självständig och så får man samtidigt se hur landskapet ändrar sig undervägen, och så kan man sitta där i sin egen lilla bubbla och bara tänka!
Men som ni alla vet så är jag ju rätt så klantig av mig!! Hehe.
Men kolla:Jag skulle precis gå till tåget, och hade sagt hejdå till våra snickare. Så får jag syn på våra vinbärsbuskar, och kunde inte låta bli att springa in ihuset igen och hämta en liten låda så jag kunde plocka med mig några upp hit!
Sen var det klart, och jag kilar iväg till tåget. KOmmer till staionen, ska ta fram mig ipod och....... men den är självklart inte där. Och inte i andra väskan heller. FUCK! Så har jag glömt den, toppen! 
Allt går bra på tåget, får tappert lyssna på den musik jag har på mobilen och överlevde (puh). Så kommer jag hem hit, glad att va tillbaka! Men nej, då får jag reda på av pappa att jag lyckats glömma mina nycklar hemma också. Och inte nog med det, i LÅSET! Har stängt dörren och låst, men inte tagit med mig nyckeln.... Åhhh vad det förstörde mitt humör! Men nu ligger nycklarna i ett kuvert påväg hit i alla fall, för brorsan skulle ändå ner! Så nu är mitt humör bra igen haha!

I alla fall, lite kort om idag då! Hände inte mycket på jobbet, för det var regnigt och inte mycket folk alls. Ärligt talat så blir man tröttare av en sån dag än när det är mer folk, för man blir så himla slut!
Ikväll var jag i alla fall på en känd teater här i Leksand som heter "Himlaspelet". Den är snart 70 år gammal och på riktig dalmål. Men riktigt bra, och tycker den hade blivit mycket bättre den här gången! Några år sedan jag såg den nu! 
Lite roligt, för den är ju väldigt mycket om vägen till Gud och himlen och så. Och när vi kom ut därifrån var det ett så otroligt vackert sken, typ guld-gult, och en enorm regnbåge som sträckte sig över himlen! Man blir ju nästan religiös, det var riktigt magiskt! Hade inte med kameran så kunde inte fånga det på bild tyvärr!

Puss♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0