Underbar helg <3

Tack alla människor för en härlig helg!!
Mysig grillning i fredags, mycket tid med Sanny hela lördagen och sen tjejmiddag på lördagkvällen :) Det var maskerad, och jag var emo haha. Gud vad jag drog till mig blickar på tåget dit.. helt sjukt ju.

Idag har jag klippt gräsmatttan i bara bikini och legat och solat, så hoppas jag får mycket färg hihi! Sen hann jag med att träffa Magdalena på en liten promenad också. Mys!! :)

Hoppas er helg varit bra!


<3

Sorrry för dålig uppdatering nu ett tag! Galet mycket i skolan, men idag har de största sakerna i alla fall blivit klara, så nu känns det som att jag kommer kunna andas ett tag!

Ser fram emot en underbar kväll nu med vännerna, och sedan blir det sleep-over hos Älskling ♥ Känner på mig att min helg kommer bli jättebra!

Bild från en av förra årets grillning med vännerna, och idag kommer lite nya människor få komma in i det härliga gänget, längtar!

Men men, ska sticka iväg!
PUsspuss!


Fearless - Taylor Swift        Beroende av hennes låtar.....

24/5-10

Måndag.... och jag längtar redan till helg. Jga hoppas verkligen att min helg kommer bli perfekt!
Men har sådan beslutsångest. För mycket jag vill göra helt enkelt!
Vill upp till landet, men vill vara hemma och gå på grillningar och tjejmiddag. Och fira en månad med min älskling. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Älskar honom♥
Men hur ska det bli då?
För mycket planer helt enkelt :P


....

Snälla, riv inte upp massa gamla sår nu...



Vad skulle jag göra utan Taylor Swift? haha.

23/5-10

Shiit vilken plötsligt ändring i vädret! Den senaste veckan har jag vaknat upp av solsken. och idag..... en grå himmel och ösregn.
Idag bar det av till Uppsala på dop för mitt kusinbarn. Haha var så lik han som döptes som liten, alltså... rund som en boll hihi. Så söt!


Helt underbar dag <3

Har precis kommit hem efter en dag i solen, hoppas på att kunna ladda upp lite bilder här senare!
Träffade Sanny och Felix vid vattnet i gamla stan, och efter bara en liten stund kom Emelie också!
Gitarren var med såklart, och det blev en massa mys vid vattnet, med musik, sång och pussar.
Sedan stack vi till kungsträdgården och köpte världens största glassar! Mys!

Nu ska vi grilla här hemma, precis som jag hoppades på! Farmor och farfar är här över helgen också så det är kul! Senare kommer Emelie hit en stund också!

See you ♥


Älskar sommaren

Åh vad jag älskar korta dagar i skolan! Idag hade vi bara en uppsatsskrivning mellan åtta och elva, och sedan var det slut på dagen. Tyvärr har jag mycket kvar att plugga men ska ge gärnet idag så jag kan göra nånting annat också i helgen.
Men en uppgift i skolan känns faktiskt rätt rolig.. Jag ska jämföra en tjej och en killtidning! Det var så kul i affären när jag frågade en kille som jobbade om vilken killtidning jag skulle välja haha. Han verkade lite smågenerad, sa att han inte brukade läsa det men ändå visste han precis vilka tidningar som skulle passa bäst. Så han kanske inte var såå lost på den banan i alla fall... eller? :P
Blev i alla fall någon tidning som hette Café, mot min vanliga favorittidning Solo.


Förresten, jag blev så plötsligt sugen på att åka till Skansen eller Gröna Lund i helgen! Är det någon mer än jag som är det? Nån som vill haka på liksom? :)) Det är liksom nånting man bara måste göra på sommaren!

Puss puss!



 


Girl in the mirror

Tired of drama.


Sol sol sol

Är det på riktigt att det är så här varmt?! Kan det liksom vara verkligehet, när man tänker tillbaka på när det låg snövallar vid vägarna bara några månader sen, och det nästan var 30 minusgrader ute? Och liksom... det måste vara nästan 30 i solen. Jag dör!! Svettas som en gris. Men det är underbart, eller hur?!
OCh i morron börjar jag halv elva, och slutar någon gång, kan det bli bättre eller?
Vill bara att min förkylning ska försvinna så jag kan hoppa i havet och ta en simtur... fast det lär ju såklart vara kallt :P
Åhh... jag vill ha internet på min dator nu! Så jag kan ladda upp massa bilder!
Hittade i alla fall en här från landet, på en fäbod nära oss. Mys! Nu vill jag dit!



Pusspuss!

Born to make you happy

Hej hörrni!
Förlåt så mycket, har inte haft någon tid till bloggandet nu på sistone. Alldeles för mycket i skolan nu! Nästa vecka har vi fem prov och en engelskainlämning! Vart tog regeln vägen att man bara fick ha max två prov samma vecka?! Den har tydligen försvunnit. 
Så jag sitter och försöker skriva massa om Hawaii, men lir bara suktad att åka dit. Fatta vad underbart det vore!
Men nu är det ju i stort sätt sommar. Så härligt väder ute.

Hur har ni haft det denna långhelg då? Jag har haft det helt underbart, kunde inte bli bättre. Har fått spendera massa tid med min älskling. Blev en mysig picknick igår på söder, i ett stort parkområde kallad "Vita bergen". Åk dit nån gång, ni kommer inte ångra det!

Ikvällkommer massa nya grannar hit till nya huset! Massa smörgåstårta är beställd och jag har stått hela morgonen och bakat kladdkaka. Sen hoppas jag att min förkylning som jag råkat på låter mig sticka till träningen en sväng också!

Men ska fortsätta med pluggandet och käka godis. Hörs!



 

Tiirreed

Usch usch, kolla ut!! Det grått och  tråkigt och kallt!! Vart tog sommarvärmen vägen liksom?!
Neej, jag tappar lusten för allt. Vill bara krypa ihop i sängen och titta på någon film och käka godis. Är på riktigt mensigt humör just nu haha.
Tror jag ska sätta på mig myskläderna och göra det bästa av saken. Och pappa envisas fortfarande om internet. JAG ORKAR INTE MER! Okej?! Men nej, det fattar han inte.

Neej, ska försöka få ihop lite på engelskaarbetet om Hawaii.

See you! ♥


Come what may

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish, inside your kiss

Seasons may change
Winter to spring

Bur I love you until the end of time




Myskväll! <3

  • Godis - check!
  • Chips - check!
  • Pool - check!
  • Bastu - check!
  • Ansiktsmasker - check!
  • Kompisarna---- snart check!

Efter en extrem lång och påfrestande vecka är det äntligen dags för en mysig kväll med mina fina tjejer Emelie och Felicia! Känner att jag är väl förtjänt av det och jag har längtat så mycket!
Nu är det bara dom två små trollen som saknas, så dom borde kliva innanför dörren när som helst!

Ha en superkväll!



<3 <3 <3

Jag är så glad.. Finns inte ord. Att nånting liksom kan kännas så rätt!! Jag blir galen. Det bara spritter i hela mig! Som att jag fått massa ny energi. Som att jag helt plötsligt ser på allting med nya ögon. Ååhhh. Hihi.

Tack för att du finns hjärtat <3

2/5 (!!!!!!)

Hej kära vänner!

Ville bara snabbt lägga in en liten hälsning från mig, nu när vi har kopplat upp ett provisoriskt internet för att klara oss. Fattar inte att man kan vara så beroende av internet egentligen... en vecka utan och jag får PAANIK!!! hahah.

Den här veckan har varit extremt rörig, i och med att vi flyttat massa och det har varit mycket plugg. Men hoppas på att kunna uppdatera lite oftare nu! Ska försöka roffa åt mig datan så ofta som det går :P
Det känns fortfarande skumt att bo på en helt annan plats, känns snarare som att man vaknar upp på ett hotell eller nåt, men ska åka hem nån dag snart. Men så är dt inte. Me jag måste ju medge att det har blivit fint!

Veckan har i alla fall slutat helt underbart, och just nu svävar jag på små rosa moln och folk säger att det bara lyser om mig. Hihihi. Kan inte säga mer än att det är sant <3



Puss på er! <3

RSS 2.0