Kärlek

Nu har jag träffat Ebba, vi gick en promenad och bara pratade pratade pratade! Så himla kul att träffas igen. Nu är det väl bara nån halvtimma innan vi sticker till Leksand, ske faktiskt bli kul! Men vill ha ett längre lov både här hemma och där uppe :P

Men men, tänkte bjuda på lite bilder från helgen med tjejorna haha. Alltid vi tjejer, tack för att ni finns!!

                               
Bästavänner <3 








 


                                           






Sötnosar, ni betyder!! <3

PUSS♥


Godmorgon

Hej alla!

Det är galet vad jag är trött idag också. Vet inte vad jag gör om nätterna för att vara så trött jämt haha.
Igår träffade jag i alla fall Vivvi, köpte den där klänningen, och så fikade vi :) träffade också Poppe som jobbade på en affär i gamla stan, och provade kläder för att rädda henne från hennes boss som hon hatar haha. Det var kul :P

Idag ska jag träffa Ebba en stund, vi ska ta en promenad, så länge sen jag träffade henne! Sen sticker jag till landet vid två-tretiden, så vi får se om jag kommer kunna blogga någonting..

Ha en bra dag!
PUSS♥


27/10-09

God morgon!

Shiit vad trött jag är idag!! Har träningsvärk i hela kroppen och bara allmänt seg och trött. Men men, jag vaknar nog nångång idag haha. Täntke göra mig i ordning lite, och sen blir det in till stan en sväng för att köpa en klänning jag tittade på igår, till fredag. HIttade ingen bild på den, men den är i svart spets, och lite tyll i kjolen. Ett par nätstrumpbyxor eller sönderslitna tights till den, blek och blodig blir nog perfekt.
Efter det ska jag träffa söta Veronica, så galet längesen! För ju aldrig tid att träffa den tjejen, jag blir galen!!
Så det ska bli kul!

Skriver väl mer senare!
Ha en bra dag!

PUSS♥


Myskväll

Hej alla!

Idag träffade jag alltså Paola på stan! Vi tog en fika, och sedan gick vi lite i affärer, köpte en mysig tröja och ett par coola leggings från Gina, så det var verkligen superkul! Jättekul att träffa dig Paola! :D You allways make me happy!

Nu sitter jag här, rengjord från topp till tå efter dagens träning. Den slutade med att min tränare skrämde livet ur mig när hon berättade om de nya reglerna för tävlingarna, och att vi måste förlänga mitt program massa, och ta bort och ändra, för att det är på en mycket svårare nivå nu.. VIsst, det är väl kul på ett sätt, att jag faktiskt blivit så pass mycket bättre men... LÄSKIGT!!! men men, jag kommer säkert klara det... öhm... haha.

Nu ska jag sticka iväg till Emelie och ha mysig tjejkväll med henne och Felicia. Känner verkligen att jag behöver det nu!

Ha en härlig kväll alla!

PUSS♥


26/10-09

Hej alla!

Nu sticker jag snart iväg till stan. Ska käka lunch med pappa och lillebrorsan, så det ska bli mysigt :)
Efter det ska jag träffa Paola, som det verkligen var jättelänge sen jag träffade känns det som!
Hopfully så ska jag sova hos Emelie sen ikväll, för se hur det känns efter träningen :P
Gick faktiskt riktigt bra på träningen igår, för de som undrar haha. Det var nästan tomt på isen, så kunde verkligen leva ut alla rörelser i programmet, så det var superkul!

Nån som kan fixa den här låten till mig:



Please? :)                                                    Ha en bra dag alla, så hörs vi!
                                                                                  PUSS♥

25/10-09

Hej alla!

Nu har jag varit i stan med Amanda och har shoppat massa vitt puder och blod till fredag! Ska bli så grymt kul, snacka om att hon och jag kommer ha bästa kostymerna!! Can't wait.
Hmm, förstår mig inte på mig själv, kan ha såa otroliga humörsvägningar ibland!! Igår var jag på jättebra humör, men idag känns det bara som att allt är fel.. Får bara en känsla av att folk undviker mig eller nåt.. Hmm, nej så är det väl inte?
Positivt tänkande, hallå? Vart tog det vägen? :P
Gaah, jag går mig själv på nerverna. Kommentera lite positiva saker snälla så jag blir på bättre humör..

Aja, ska iväg på träning nu. Förhoppningsvis så är det ganska tomt på isen idag, eftersom det var en del som skulle tävla idag. Då kan jag åka programmet utan att behöva bromsa för massa. Yay!
Efter det hoppas hoppas hoppas jag att jag hinner träffa Bästavän, för det känns som att det var jättelänge sen!

Men men, skriver mer sen.

PUSS♥


Min musik på konståkningen :)

Magkänslan

Helt plötsligt igår när jag kom hem , fick jag en sån där magkänsla ni vet.
En sån där magkänsla av att någonting gick fel, antingen under dagen, att jag gjorde nåt eller att
någonting anat har hänt.. Får panik när jag känner sådär. Help me.

När ska man lita på sin magkänsla???


Natti ^^

Heej alla!

Idag har varit en riktigt bra dag! En bra start på lovet alltså! :D
Träffade först Emil på stan, det var jättekul! Drog typ med han från skobutik till skobutik och tillslut hände det... dum dum dum... Pauline köpte ett par skor!! :D Jag kan säga att det är STORT, för jag är så himla kräsen när det gäller skor, och så hittade jag dem som satt perfekt! Haha.


Haha, vet inte hur bra det syns, men snygga var dem i alla fall!!


Sen kom jag hem, lagade middag åt mig och lillebrorsan, för vi skulle ha en mysig kväll han och jag :)
När vi käkat klart kom vi på idén att vi skulle baka en kladdkaka, så slängde ihop en smet. Det blev i alla fall sjukt gott! Haha, den killen är så himla rolig, han gör mig alltid på så himla bra humör! En riktig liten solstråle är vad han är! :D


Syskonkärlek!



En glad liten pojke :)



Sen så gick "Little miss Sunshine" på fyran, så vi såg på det och nu sitter jag här!
Har i alla fall vart en härlig dag/kväll, så hoppas att alla haft det lika bra som mig!

Men nu ska jag hoppa i säng, nattinatti!

PUSS♥


24/10-09

Hej alla!!
Lovet idag började med en lång sovmorgon med "What star did you come from" (what else :P)
Sen har jag gjort mig i ordning en del och grillat lite med grannarna på baksidan, mys :)

Nu ska jag in till stan och träffa Emil, ska bli skoj! Vet inte vad vi ska göra, men det visar sig väl antar jag!
Blir säkert en fika, och så ska jag på jakt efter nytt sortiment till garderoben :P

Ha en härlig dag alla!
PUSS♥


Fest!

Yaay, tack till Amanda som gör min dag!! På fredag blir det maskeradfest i Leksand!
Så himla kul!!
Men frågan är bara.. Vad ska jag vara??

Haha, snälla kom med förslag!! Vill vara nåt coolt xD

PUSS


Lov!!

Yaaaaay jag har lov!!!! :D Så himla skönt, haha!
Idag har varit en ganska skön dag, först Franska (okej, det är inte så kul, franskalektionerna bruakr vara ganska sega :P), sen hade vi Yoga på gympan, och efter det tittade vi på That '70s Show på Engelskan. Sen ahde vi typ två och en halv timmes håltimme, så stack hem och käka god lunch och tittade på "what star did you come from", och sen tillbaka för att ha en timmes samhällskunskap :P Så rätt chill dag.

Nu ska jag snart iväg igen, och sen i morron drar väl hela lovets planering med massa massa kompisar igång! Det ska bli så kul att träffa många igen :D

Aja, får se om jag skriver mer senare!

PUSS♥


Good night

Tack till er som kommenterade gårdagens inlägg, det är alltid kul att höra! Men fortsätt kommentera, ni som
inte gör det. Don't be shy ;)

Hmm, det var ju faktiskt en som frågade mig samma sak tillbaka, vad jag tycker bäst om med mig själv. Så täntke att jag skulle försöka svara på det!

Vad jag gillar bäst med mig själv med insidan, är nog att jag brukar, i de flesta lägen, tänka positivt på saker och ting, och också föra vidare det till andra, för att få dem att må bättre. Och jag tror faktiskt att det brukar lyckas! Jag brukar också försöka se den bästa sidorna hos människor jag träffar, i stället för de dåliga. Alla är vi ju fina människor, under ytan. Så jag ger alla en chans, liksom.
Med mitt utseende gillar jag nog mina ögon, och smilegropen i högra kinden bäst haha. Det är en del av min personlighet!


Nog pratat och mig, mig och mig. Fast lite mer blir det väl ändå haha.
Den här dagen har i alla fall varit bra! Har nyss varit på teatern, och det är alltid grymt kul! Ni få komma och titta på våran julshow sen! :D Det är så kul nu, för känns som att man börjar känna alla i nya gruppen ganska bra nu, så det är himla roligt! Man får sig alltid ett gott skratt på varje teaterlektion :P

Men men, dags för mig att sova!
Hoppas att alla haft en toppendag!

PUSS♥


Positivt tänkande

Eftersom jag känner att jag är på så bra humör idag, täntke jag komma med en liten fråga, som ni får kommentera till. Och till er som läser men inte kommenterar, kommentera gärna ni också! Hahah.

I alla fall. Det finns så många som alltid klagar på någonting med sig själva, sitt utseende för det mesta, men även personligheten.
Men kom igen nu, sluta se negativt på dig själv, det finns så mycket positivt!!
Så, min lilla fråga är:

"Vad tycker du bäst om med dig själv?"

Faktiskt, om man är på lite deppigt humör och tycker att allt är fel med en själv, kan man rabbla upp alla
saker som man gillar med sig själv, och må mycket bättre!

Så kommentera nu! :D

PUSS♥


Brist på bra rubriker

Hej alla!

Ännu en dag avklarad, och nu är det bara två dagar tills lovet!! Så himla skönt, och känns som att jag redan har hela lovet uppbokat. I alla fall lite :) Ska försöka träffa så många människor som möjligt i alla fall :)
Åhh, för några veckor sen trodde jag ju att vi skulle resa till Frankrike det här lovet, med det blev inte av, så tackade nej helt i onödan till en Halloween-fest.. Fick värsta ångesten idag på engelskan när ämnet Halloween kom upp. Jag skulle vart världens bästa vampyr!! :D Så om nån vill bjuda mig på nån fest är det bara att säga till liksom (a) hahaha.

Sen har jag varit på träning, börjar väl komma ganska långt på programmet, det är bara det att det är så mycket steg att komma ihåg och fler dubbelhopp och hoppkombinationer än förut, så det är lite avancerat. Men men, hoppas det blir klart så jag kan börja tävla snart i alla fall!!

PUSS♥


Nattinatti

Har nu städat ur en hel del ur garderoben. Snart börjar ju visningarna av huset, så alla som tittar på det kommer till och med titta i min garderob!! Taskigt.. Så måste til och med städa så att det är snyggt och prydligt inne i den. Snark.
  Men men, det är faktiskt ganska kul att leta igenom den, för man hittar massa saker, som allahjärtansdag-presenter från första pojkvännen, konfirmationspresenter och så hittade jag massa kort från min första språkresa i England, Bournmouth!! Haha, så himla kul att titta på alla misslyckade kort, för på i princip alla hade mitt finger lyckats komma med på en kant, så det fanns knappt ett enda kort utan mitt finger på xD Roligt roligt haha.

Men men,
dags för mig att krypa ner i sängen. Ska bli så skönt! Längtar efter att sova hela dagarna nu för tiden haha. Vet inte om det är bra eller dåligt.

                                                                   Sov gott alla!
                                                                       PUSS♥

20/10-09

Idag har varit ganska bra faktiskt! Nu är svenskaprovet avklarat, så nu har vi inte så mycket kvar den här veckan. Så himla skönt! Kalendern ser hyfsat om ut på läxor, så jag hoppas att det blir en lugn vecka innan lovet nu ;)

Har precis varit och klippt mig, bara topparna och det som var slitet, men det blev faktiskt riktigt snyggt! Lockarna kommer fram mycket mera, så det är härligt.

Har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, skriver kanske mer senare!

PUSS♥


Tänktänktänk

Tänkte bara komma med en liten frågeställning till alla er som läser.
Det är inte så att den riktar sig till någon speciell, men tänkte
att det kan vara kul med en liten fråga nån gång ibland.
Den handlar om hur man själv beter sig, så:

"Skulle du vilja ha dig själv som klasskamrat?"

Tänk efter och kommentera vad ni själva tycker!

PUSS♥


19/10-09

Hej alla!

Idag har jag äntligen avklarat Engelska grammatikprovet, och i morron är det svenskaprov - sista innan lovet tror jag, så det känns skönt! Det känns som att det kan bli en ganksa lugn vecka ändå. Hoppas det i alla fall.
Sitter och kollar in lite kläder på nelly.com. Det finns faktiskt många snygga! Men asså vågar man köpa kläder på nätet, som man inte provat förut? Tänk om det blir helt fel storlek? Nån som har erfarenhet av att shoppa kläder på internet? Haha, bara att kommentera i så fall.

Ska snart till träningen, hoppas det går bra!

PUSS♥


Godnatt!

Heej, sitter nu här och ska snart släcka lampan för dagen. Den blev väl helt okej tillslut, efter lite träning och en äppelkaka à la Pauline till efterrätt. Den är faktiskt väldigt enkel, men väldigt god:
  Man gör den i små portionsformar, skalar och klyftar äpplen som man lägger upp till toppen av formen. Sedan häller man c:a en matsked sirap över, strör lite ströbröd och skivar smör med en osthyvel (!). In i ugnen på 250 grader i tjugo min - klart! Den blev väldigt god.
  Träningen gick väl hyfsat bra, är så glad att det bara går framåt! :)

Men nu ska jag krypa ned under mitt duntäcke!

                                                                Sov sött alla!
                                                                      PUSS♥


Sorry

Hmm, sorry för att jag varit så negativ på sisitone.
Men men, nu har jag gråtit ut, så får väl försöka se lite positivt på det hel. Det bilr säkert jättebra i det där huset,
trots att det känns fel just nu. Det är ju trots allt fint, och i och med att vi ska bygga till en takterass så kommer det ju blir väldigt coolt, så jag borde inte klaga.
  Menmen, som sagt jag har gråtit ut nu, och det har man rätt i att göra nån gång ibland,
så nu hoppas jag att nästa vecka kommer bli jättebra med massa snälla och glada människor som kan liva upp allting :)


                                                                           PUSS♥



VILL INTE!!

Känns som att allting bara rusar och skriker inuti mig.
JAG VILL INTE FLYTTA!!!
Men det verkar ju typ vara bestämt nu. Såg ett mail ligga uppe på pappas
data igår, förmodligen till mäklaren, där det stod att vi hade bestämt
oss för att flytta :'(
vafaan, varför säger dom inte det till mig innan dom bestämmer??
Visst, huset är coolt och så, men ändå.
JAG VILL INTE FLYTTA!!! :'(
Plötsligt känns det så fel.
Vill inte flytta till ett fult, helt opersonligt hus. Vill inte flytta bort från
det hus där jag bor. Ingenting kommer kunna bli som
förr då.
FAN!!!

Huvudet bara spränger, jag vill bara bort från världen.
Jag ska fan ta höstlov en vecka tidigare och åka till Italien haha.

puss


Kväll^^

Idag så blev det stan tillslut men ändå kom jag hem.... tomhänt:P
Haha, tappade helt lusten att shoppa mitt i allt, så åkte hem i stället.
Nu ikväll blir det mys med Bästavän och lillebrorsan. Vi ska
laga middag, nån pasta med tomatsås och mozzarella tror jag,
och sem blir det förmodligen film också.

Hoppas att alla har haft en bra dag, och att ni får en härligt
lördagkväll!

För er som inte har nåt att göra, kan jag tipsa om den här serien:
"What star did you come from?"
Skickar en länk med alla avsnitten,
jag tycker att den är bra!
http://www.mysoju.com/what-star-did-you-come-from/


PUSS♥



Ses nån?

Hmm.. idag behöver jag komma in till stan och kpa lite grejer, frågan är bara med vem? :)
Nån som har lust atthaka på idag? :)

Ring eller messa eller nåt!

                                                                   PUSS♥

16/10-09

Den här dagen har faktiskt varit ganska bra! massage på gympan, det är alltid så mysigt på fredagar :)
Så direkt efter stack jag in till stan för att träffa Emil som jag inte träffat på sjuukt länge, och när jag stod och väntade på han och hans kompis på t-centralen sprang Magdalena och hennes kompis förbi, gaaaah jag blev så lycklig av att träffa dom!!
  Så jag Emil och hans kompis gick till nån musikaffär, där de spelade gitarr i typ en halvtimma, och jag fick visa mina skills på piano. Sen gick vi och tog en fika på Wayne's. Superkul var det!! Måste göras om snart!

                                                                   Ha en underbar kväll alla!!
                                                                                 
                                                                             PUSS♥


Var är jag?!

Känner att jag är i behov av akut hjälp.
Alltså, vart har jag tagit vägen?
Vart har den där Positiva-Pauline-tjejen tagit vägen?
Känner mig inte alls som mig själv.
Behöver hjälp, känner jag.
Vill inte vara negativ och deppig och lessen, men vad sjutton ska man göra?
Urk, känns som att jag, i alla fall den senaste veckan
helt har tappat bort mig själv.
And I don't like it.

Alla underbara människor:
HJÄLP MIG!!!
I need you.


PUSS♥


Semester nu tack!

  Känner att jag bara vill utomlands, någonstans långt bort! Vill bara bort från allting, känner jag. Har hela tiden en klump i magen av att någonting börjar gå fel. Kan inte förklara varför, men har bara en sån där magkänsla, som man kan få ni vet?
  Hoppas verkligen att det inte är så, att allt bara ska vara bra. 
Skulle bara vilja flyga bort, nånstans där det är varmt och jag inte behöver tänka på massa annat. Inte tänka på hur man ska var, vem man ska vara med, vem man kan lite på och allt sånt där.
  Känner att jag behöver en mysig kväll nu med alla personer man är älskad av. Det är vad jag behöver. En positiv kick liksom.

  Jaja, ska väl inte klaga ^^

                                                                        PUSS♥


Snö!!

Snart är det ut i snön med mig, och galna jag ska cykla som vanligt.
Orkar inte stå och vänta på tåg och buss, det tar så lång tid! Och så kallt kan det väl inte vara? (a)
haha, jaja, klädd i min stora, lurviga jacka borde jag nog klara mig.

Ha en bra dag alla!
PUSS♥




Saknar dig

Jag kan inte förstå att det kan vara så svårt att släppa taget om någon.
Att det kan göra så ont att tänka någons namn.
Känslan av att bara kunna spola tillbaka tiden.
Ångesten över att jag kanske inte gjorde tillräckligt.
Att du nu lämnat mig föralltid?
Har du det?
För jag kommer aldrig kunna glömma dig.
Du har liksom etsat dig fast i min hjärna.
Jag har inte varit den bästa på att bevara det vi hade.
Men jag anade inte att det kunde göra så ont.
Så ont av tanken att kanske aldrig få se dig igen.
Tanken av att allt vi sa,
Alla löften.
Att allt är som bortblåst.
Hur ska jag någonsin få dig att förstå?








Take me somewhere else

Den här dagen blev i stort sett samma... Alltså inte världens bästa. Vaknade med huvudverk eftersom jag inte kunde somna igår, och blev såklart sur.. Sedan när jag cyklade till skolan började det snöa så det blev helt iskallt i ansiktet.  Var inte alls på humör i skolan och blev bara ännu mer deppig, som tur var så förgyllde Amelia och Åsa min dag på lunchen, haha de människorna får en alltid så glad :) Sen var jag tvungen att plugga naturkunskap när jag kom hem -.-' ORKAR INTE MER!!
  Så nu har jag precis tagit ett varmt bad med tända ljus och rökelse för att lugna ner mig, så är lite dizzy nu haha. Så det var i alla fall skönt. 

  Har kommit på vad jag ska vara i morron nu på Djungeldan. Funderade faktiskt på att vara palm, Viking, men tror jag blir nån sorts björn i stället, typ non Baloo-liknande varelse haha. Så ska gå runt i min lurviga jacka och får väl måla dit någon nos :p Så förhoppningsvis så blir det väl någorlunda bra.

PUSS♥


Gaah!!

Usch usch usch, den här dagen har verkligen inte varit bland det bästa!!
Vaknade i morse från en underbar dröm, men så märkte jag såklart att det bara var en dröm och att jag nästan försovit mig, så fick skynde mig upp.
  Kämpade mig igenom skolan plus ett prov i Datakunskapen, trots att jag fortfarande har en förkylning som aldrig verkar vilka ge sig -.-' jobbigt.
  Sen kom jag hem för att göra middag till hela familjen, så slänger ihop en pannkakssmet och försöker steka, men de faller bara isär. Så när mamma kommer hem ligger det bara en hög med stekta hmm.. vet inte vad jag ska kalla det, men pannkakor såg det i alla fall inte ut som, och jag kände bara hur jag blev argare och argare.. Så kommer såklart mamma och frågar : "Är du säker på att du haft i ägg?"
 Såklart har jag glömt det... -.-' Så slänger i nåra ägg, så de blev några pannkakor tillslut i alla fall. Plus att pappa och brorsan var på rethumör, så det gjorde ju inte det hela bättre...
Så skyndade jag mig iväg till träningen där det gick dåligt och det kändes bara som att jag var ivägen. Typiskt!! Det som brukar gå bra!
  Nääe, det var liksom droppen, så det har inte riktigt varit min dag idag, om vi säger så. Behöver bara krypa ihop i någons famn och bli tröstad.

  Plus att jag blir stressad, för på onsadag är det någon temadag i skolan och temat är Djungel. Har ingen aning om vad jag ska vara!! Ingen fantasi! Har typ ingenting hemma som kan passa i en djungel... Hjälp mig med förslag SNÄLLA!!!

Jaja, nu måste jag sova. Hoppas ni andra haft en bättre dag än mig ♥


All you need is love

"I feel it in my fingers, 
I feel it in my toes.
Love is all around me,
it's everywhere I go..."


♥♥♥

Love actually

Har precis sett filmen Love Actually, det är en så sjukt söt film! Så mycket kärlek, överallt! Älskar alla karkatärerna i den. Haha, den lilla killen som är kär i skolans coolaste tjej är så gullig, vill bara äta upp honom (a) Jaa, det är en sådan där film som man blir glad av att se! Känner hur jag fortfarande bara ler :)

  Men nu ska jag försöka sova, måste bli frisk till i morron för då har jag massa planer.. Först till en chokladfestival, eller vad det nu kallas, på Nordiska Muséet (tror jag det var :S ), och sen efter det ska jag försöka träffa en kompis från Leksand som är här över helgen! Ska bli sjukt kul att träffa den människan igen! :D Gaah, helgen är för kort! Vill göra så många saker, men det finns inte tid.. Måste hinna plugga på söndag också kom jag på... Urk. Vill träffa Paola också.. morr.. helgen borde va MYCKET längre!!

Men men, nu SKA jag sova, annars kommer jag va död i morron xD

Puss puss, godnatt! ♥


Atjoo

Idag e jag hemma från skolan.. VAknade i morse och kände att hela jag strejkade, nyste och näsan rann och kände mig allmänt hängig, så inte en bra dag att gå till skolan.
  Har tänkt på det, det var längesen jag var förkyld med så kort mellanrum, omni förstår vad jag menar. Brukar typ bara va sjuk nån gång per år annars, men nu är det bara nåra veckor sen sist.

Jaja, två veckor kvar och sen är det höstlov!! Längtar!! Vill bara ha alla prov överstökade nu på en gång och sen bara ta det  lugnt och göra vad jag vill.

  Hittills idag har jag typ tittat på "what star did you come from", den är ganska bra faktiskt :) Nu vill jag bara sätta mig och skriva, det var så längesen jag hade tid för det!


Snart kan jag den här på piano! :D

PUSS

Varm choklad^^

Kände att det nog var dags med lite nytt nu på bloggen, har helt enkelt inte haft tid, elelr tagit mig tiden, att skriva något på sistone. Men men.

Idag så fick jag gå upp typ FEM (aller ja, kanske inte fem , men i alla fall kvart över) för vi skulle med geografin till Haga-parken och kolla på..hmm.... jaa, jag skulle vilja säga stora stenbumlingar xD
  Lite onödigt eftersom det inte kan vara såå svårt att hitta det häromkring på ön, men men. Det var ändå lite mysigt att bara gå runt och snacka med folk och så :) Fast jag är jätteförkyld nu, näsan bara rinner och känner mig ganska snurrig i huvudet, så gick inte till nåra andra lektioner idag..
  Köpte först en snygg klänning på Indiska och leggings till den, som jag gåttoch tittat på ett tag. Den är mysig :)
 Men nu är jag hemma och sitter med en varm kopp choklad, som jag inte hann dricka idag på "utflykten". Hade fan med mig två termosar, krävs mycket varm choklad för att jag ska hålla mig på benen en sån här dag xD

  Nu ska jag antingen plugga, eller titta lite på "wich star did you come from".

  PUSS


Take no shit

  I helgen när vi satt i bastun och snackade berättade Emelie om ett klipp från Svenska Hollywoodfruar, där Anna Anka, elelr vad hon nu heter, hade suttit där och snackat skit om alla 16-åriga svenska tjejer. Att vi var tjocka, fula och allt sånt där, när hon själv påstår att hon är helt perfekt.

Alltså, jag blir så arg!
Lyssna nu, vem vill se ut som ett skelett? För det är (vad jag har hört) att hon ser ut som. Men vem vill det? Det finns ingen mening med det.
Alla har vi olika kroppsbyggnader. Vissa kanske har en typ av kropp så att den personen är väldigt smal, en annan lite kraftigare, och så kommer livet alltid att se ut!
Sen finns det dom som försöker svälta sig själva, för att dom tycker att dom är tjocka! Jag tycker att det är så fel! Kroppen behöver mat, annars mår varken den eller vi psykist bra. 
  Det är bara att acceptera att alla ser olika ut. Däremot, om man vill bli smalare så kan man träna. Det är någonting som kroppen mår bra av, och vi själva mår bra av det.
  Men vad jag vill säga är att allting idag är så fokuserat på att vara smala. Man ser på alla modeller på catwalken som är supersmala och som säkert många vill vara som.
  Men allvarligt, det finns modeller som dör, för att de svälter ihjäl sig själva. Så ska det väl itne behöva vara?

  Så stå på er alla, och stå för er själva och hur ni ser ut. Bry er inte om vad media säger, utan vad ni själva tycker. Det är så värt det!

Hoppas det gav någonting!
PUSS♥


How can something so wrong, feel so right?

Idag vaknade jag och kände mig som den fulaste människan i världen haha xD hur trött osm helst, ont i halsen, ot i huvudet och allt. Menj ag kämpade mig igenom en skoldag i alla fall, så ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Den här helgen tog nog slut på en hel del av mina krafter. Att avra uppe till halv fem och sova dåligt fram till typ 11 är inte så bra om man är mig.
Men trots det så var det en underbar helg! Fredan var jag med min älskling och sen på lördagen var det spa.kväll. Felicia får skicka alla bilder snart tycker jag! Supermysigt med spa och vampyrfilm efter det <33 MÅSTE MÅSTE MÅSTE göras om!!!

  Yaay, har precis hittat en serie på nätet till en låt som jag lyssnade på på Emelies blogg, så har fått tag på serien. Som synd är så är den på japanska och med fransk text -.-' men som tur är så kan jag ju i alla fall en del franska, så hittills har jag kunnat titta på den :D



PUSS

Spa <3

Snart bär det av att träffa tjejorna och vi ska ha spa! Det är sjukt vad jag längtar! Behöver verkligen koppla av med pool, bastu, ansiktsmask, god mat, schyssta kompisar och så :D 

Idag träffade jag Elin och hennes pojke, han var en lustig typ. Köpte en fin halsduk, mössa och vantar. Haha, gissa vad den människan kläcker ur sig då: "Du ser lite ut som en champinion i den mössan"
  Jag bah: "Jasså, tack så mycket :P"
  "Jaa men en sån där i Mario-Cart"
  "Okeeej, ska jag vara glad eller inte glad..."
  "Nej men dom är jättesöta!"
  Såå, vi får se vad ni tycker, om jag ser ut som en Mario-Cart-champinion eller inte xD 

Men men, nu ska jag iväg!! Yaaaaay <33

Pusspuss på er! 

HELG!!

Äntligen har det blivit helg, som jag gått och väntat på hela veckan, ellr snarare sprungit :P Har stressat sönder totalt den hät veckan och mått riktigt psykist dåligt. Förlåt säger jag till alla som försökt få kontakt, prata eller ringt mig den här veckan och bara fått något frånvarande och kanske till och med otrevligt tillbaka, men jag skyller faktiskt på skolan som get mig typ fyra läxor till varje dag, så har itne haft tid till någonting annat än att stressa runt och bli besviken och uuuusch!!
  Måste börja planera mina veckor lite bättre -.-'
  Men men, nu är samhällsarbetet inlämnat, och förhoppnignsvis så blir nästa vecka lite lugnare! I really hope so. 
Ikväll hade jag i alla fall myskväll med en, tittade på film och hade bara en lugn hemmakväll :)
 I morron kommer Elin från Leksand, så ska träffa henne lite i stan, sen på kvällen blir det spa med tjejorna. Längtar så sjuukt mycket till det, det är galet!!

Jaja, nu måste jag sova, skriver mer i morron <3

PUSS

RSS 2.0